ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΣΜΟΥ

Ιουλ 2017 01

Καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι στους μαθητές και

το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου Ιάσμου !

DIAKOPES

Ιουν 2017 28

Τα αποτελέσματα της 2ης εξεταστικής περιόδου θα ανακοινωθούν

Τετάρτη 28 Ιουνίου μετά τις 11:00 π.μ.

Ιουν 2017 22

Οι έλεγχοι των μαθητών της Α” και Β” Γυμνασίου που έχουν προαχθεί (περάσει) και τα απολυτήρια των μαθητών Γ” Γυμνασίου που έχουν απολυθεί θα δίνονται αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 12 μ.

Ιουν 2017 18

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ Γ” ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ (ΚΑΝΟΥΝ) ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :

https://e-epal.minedu.gov.gr

Χρειάζονται οι κωδικοί Taxisnet.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 19 έως 23 Ιουνίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΡΟΑΓΟΜΕΝΟΙ – ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ – ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ) ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ (ΒΓΗΚΑΝ)  ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Στο αμέσως επόμενο άρθρο του blog ανακοινώνονται το πρόγραμμα Υποστηρικτικής Διδασκαλίας και το πρόγραμμα Επαναληπτικών εξετάσεων για το Γυμνάσιο Ιάσμου

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ιουν 2017 13

Σύμφωνα με το νέο Π.Δ. 126/16 «Περί σχολικού και διδακτικού έτους και της αξιολόγησης των μαθητών του Γυμνασίου» για τους παραπεμπόμενους μαθητές αμέσως μετά το τέλος της πρώτης εξεταστικής περιόδου καταρτίζεται με ευθύνη του Διευθυντή του Σχολείου και υλοποιείται από τους εκπαιδευτικούς πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας για κάθε μάθημα των Ομάδων Α και Β στο οποίο έχει παραπεμφθεί μαθητής.

Παρακάτω ανακοινώνεται το πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας (κάντε «κλικ» στην εικόνα) για τους παραπεμπόμενους μαθητές του Γυμνασίου Ιάσμου:

YPOSTHRIKTIKHΕπίσης, στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου διεξάγονται οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους παραπεμπόμενους μαθητές (δεύτερη εξεταστική περίοδος).

Ανακοινώνεται παρακάτω το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων (κάντε «κλικ» στην εικόνα) για το Γυμνάσιο Ιάσμου :

2H_EXETAST_PROGR

Ιουν 2017 13

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΡΟΑΓΟΜΕΝΟΙ – ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ – ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ) ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ (ΒΓΗΚΑΝ)  ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Στο αμέσως επόμενο άρθρο του blog ανακοινώνονται το πρόγραμμα Υποστηρικτικής Διδασκαλίας και το πρόγραμμα Επαναληπτικών εξετάσεων για το Γυμνάσιο Ιάσμου

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 Μ.Μ. 

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 2 Μ.Μ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ιουν 2017 13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το πρόβλημα με το myschool συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου το πρωί. Μόλις γίνει δυνατό να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα γίνει νέα ενημέρωση.

Ιουν 2017 12

Εξαιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος myschool δεν ήταν δυνατό να εκδοθούν αποτελέσματα σήμερα 12 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν το συντομότερο δυνατόν (ίσως αύριο) και θα υπάρξει ενημέρωση με νέα ανακοίνωση.

Μάι 2017 30

Έλεγχοι

Οι έλεγχοι με τις βαθμολογίες του δεύτερου (2ου) τετραμήνου θα δίνονται στους γονείς των μαθητών μετά τις 11:00 π.μ. από αύριο Τετάρτη 31 Μαΐου.

Εργασίες Αγωγού Φυσικού Αερίου

Στην περιοχή του Ιάσμου πρόκειται να γίνουν εργασίες για την κατασκευή αγωγού Φυσικού αερίου. Ζητήθηκε από το σχολείο να ενημερώσει όλους τους μαθητές να μην πλησιάζουν στην περιοχή που γίνονται οι εργασίες γιατί υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Πρόγραμμα εξετάσεων και Ύλη

Το πρόγραμμα των εξετάσεων και η ύλη των μαθημάτων βρίσκονται καταχωρημένα στο ακριβώς επόμενο άρθρο του blog.

Μάι 2017 27

Πρόγραμμα Εξετάσεων

(κάντε κλικ πάνω στο πρόγραμμα για να το δείτε μεγαλύτερο):

Exam Schedule

Κάντε «κλικ» στο αντίστοιχο μάθημα για να δείτε την εξεταστέα ύλη του μαθήματος.

Α” ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Β” ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Γ” ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Φυσική Φυσική Φυσική
Μαθηματικά Μαθηματικά Μαθηματικά
Ιστορία Ιστορία Ιστορία
Γλώσσα Γλώσσα Γλώσσα
Κείμενα Ν. Λογ. Κείμενα Ν. Λογ. Κείμενα Ν. Λογ.