ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΣΜΟΥ

Μαρ 2018 03

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, η Α’ Γυμνασίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στον κινηματογράφο Odeon Κομοτηνής, στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. Συμμετείχαν 48 μαθητές της Α’ Γυμνασίου με συνοδούς καθηγητές τον κύριο Χατζηβασιλείου και τις κυρίες Δουρουκλάκη και Κίναλη. Η ταινία που προβλήθηκε ήταν ο Φερδινάνδος.

Φεβ 2018 26

Μετά από απόφαση του Δήμου Ιάσμου το Γυμνάσιο Ιάσμου θα παραμείνει κλειστό αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιάσμου

 

 

Οκτ 2017 15

Η Τρίτη τάξη του Γυμνασίου  μας με συνοδούς καθηγητές τους:  Χατζητουλούση Π., Κουρή Χ. και Ραλίδη Γ.επισκέφθηκε την Τετάρτη 11/10/2017 το 8ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής στην Ν. Καρβάλη.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής, διοργανώνεται από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ, το Επιμελητήριο Καβάλας, την Περιφέρεια ΑΜΘ και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ.
Ομάδες φοιτητών και μαθητών από πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολεία από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας εκθέτουν, στα περίπτερα του εκθεσιακού κέντρου μια σειρά από ρομποτικές κατασκευές και δημιουργίες σε ένα φεστιβάλ νέων τεχνολογιών που σκοπεύει να αναδείξει τη δυναμική της βιομηχανίας της πληροφορίας και των σημαντικών επιδράσεων της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις καινοτόμες τεχνολογικές δημιουργίες μαθητών και φοιτητών, να ενημερωθούν για την ένταξή και την εφαρμογή τους στην καθημερινή μας ζωή, καθώς επίσης και να κατανοήσουν την σχέση της ρομποτικής με την βιομηχανία, την γεωργική καλλιέργεια, την βιομηχανία τροφίμων, την υγεία και πολλούς άλλους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

 

(«κλικ στις φωτογραφίες)

foto1 foto2 P8270092
Οκτ 2017 15

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά γιορτάζεται εφέτος στα σχολεία της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίζεται κάθε χρόνο η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου και έτσι εφέτος στα σχολεία η 2α Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό  με το σύνθημα «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον»

αφίσα

Έτσι υπό την καθοδήγηση της Γυμνάστριας του σχολείου μας κας Δουρουκλάκη Έφης και  την βοήθεια όλων των συναδέλφων καθηγητών καθώς επίσης και των εθελοντών μαθητών πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας και φέτος διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις όπως:΄

  •  Ενημέρωσηγια τον στίβο από τον προπονητή του αθλητικού συλλόγου «ΡΗΣΣΟΣ» κ. Διονύση Αργυρόπουλο
  • Προβολή της ταινίας  «Έντι ο Αετός» (Eddie the Eagle) του Ντέξτερ Φλέτσερ  (όπου ο Έντι Έντουαρντς,  ενάντια σε κάθε πιθανότητα, προετοιμάζεται για να γίνει πρωταθλητής στο άλμα του σκι).
  • Γυμναστική – Χορός:  Aerobic, Zumba, Παραδοσιακοί χοροί, Βόλλεϋ και πινγκ πονγκ.

Κατόπιν στο γήπεδο ποδοσφαίρου διεξήχθη Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ανάμεσα στα αγόρια της Β’ και στα αγόρια της Γ’ γυμνασίου. Οι μαθητές παρουσίασαν ένα υπέροχο θέαμα στους συμμαθητές τους οι οποίοι καταχειροκρότησαν όλες τις φάσεις του αγώνα. Με την άψογη διαιτησία του κου Πάνου Χατζητουλούση ο αγώνας έληξε 5-3 υπέρ των μαθητών της Β’ γυμνασίου.

 

(Κάντε «κλικ» στις φωτογραφίες)

Παρακολούθηση Ταινίας

Παρακολούθηση Ταινίας

Aerobic

Aerobic

Zumba

Zumba

Παραδοσιακοί χοροί

Παραδοσιακοί χοροί

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Στίβος

Στίβος

Έναρξη Αγώνα

Έναρξη Ποδοσφαιρικού Αγώνα

Γκοοοοολ!

Γκοοοοολ!

 

Σεπ 2017 06

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Γυμνάσιο Ιάσμου, θα γίνει Αγιασμός και θα δοθούν βιβλία σε όλους τους μαθητές.

Οι χριστιανοί μαθητές πρέπει να έρθουν στο σχολείο 8:30 π.μ.. Ο Αγιασμός θα γίνει στις 8:45 π.μ.

Οι μουσουλμάνοι μαθητές πρέπει να έρθουν στο σχολείο 9:30 π.μ..

Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές θα μπουν σε αίθουσες για να πάρουν τα βιβλία. Καλό είναι οι μαθητές να έχουν μαζί τους τσάντες.

Από τη διεύθυνση του Γυμνασίου Ιάσμου

Ιούλ 2017 01

Καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι στους μαθητές και

το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου Ιάσμου !

DIAKOPES

Ιούν 2017 28

Τα αποτελέσματα της 2ης εξεταστικής περιόδου θα ανακοινωθούν

Τετάρτη 28 Ιουνίου μετά τις 11:00 π.μ.

Ιούν 2017 22

Οι έλεγχοι των μαθητών της Α’ και Β’ Γυμνασίου που έχουν προαχθεί (περάσει) και τα απολυτήρια των μαθητών Γ’ Γυμνασίου που έχουν απολυθεί θα δίνονται αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 12 μ.

Ιούν 2017 18

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ (ΚΑΝΟΥΝ) ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :

https://e-epal.minedu.gov.gr

Χρειάζονται οι κωδικοί Taxisnet.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 19 έως 23 Ιουνίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΡΟΑΓΟΜΕΝΟΙ – ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ – ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ) ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ (ΒΓΗΚΑΝ)  ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Στο αμέσως επόμενο άρθρο του blog ανακοινώνονται το πρόγραμμα Υποστηρικτικής Διδασκαλίας και το πρόγραμμα Επαναληπτικών εξετάσεων για το Γυμνάσιο Ιάσμου

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ιούν 2017 13

Σύμφωνα με το νέο Π.Δ. 126/16 «Περί σχολικού και διδακτικού έτους και της αξιολόγησης των μαθητών του Γυμνασίου» για τους παραπεμπόμενους μαθητές αμέσως μετά το τέλος της πρώτης εξεταστικής περιόδου καταρτίζεται με ευθύνη του Διευθυντή του Σχολείου και υλοποιείται από τους εκπαιδευτικούς πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας για κάθε μάθημα των Ομάδων Α και Β στο οποίο έχει παραπεμφθεί μαθητής.

Παρακάτω ανακοινώνεται το πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας (κάντε «κλικ» στην εικόνα) για τους παραπεμπόμενους μαθητές του Γυμνασίου Ιάσμου:

YPOSTHRIKTIKHΕπίσης, στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου διεξάγονται οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους παραπεμπόμενους μαθητές (δεύτερη εξεταστική περίοδος).

Ανακοινώνεται παρακάτω το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων (κάντε «κλικ» στην εικόνα) για το Γυμνάσιο Ιάσμου :

2H_EXETAST_PROGR