ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΑΣΜΟΥ

Ιούν 2018 14

Φωτογραφίες 

Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου που απολύονται να φέρουν άμεσα μία φωτογραφία για το απολυτήριό τους (όσοι δεν έχουν φέρει).

Πρόγραμμα Επαναληπτικών Εξετάσεων

Κάντε στον παρακάτω παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων :

 Πρόγραμμα Επαναληπτικών Εξετάσεων Ιουνίου

Βιβλίο Βιολογίας

Οι μαθητές που τελείωσαν την Α’ Γυμνασίου να φυλάξουν το βιβλίο της Βιολογίας της Α’ Γυμνασίου γιατί θα χρησιμοποιηθεί και στη Β’ Γυμνασίου.

Ιούν 2018 12

Σύμφωνα με το  ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 126/2016 ΦΕΚ 211/Β/11-11-2016 «Περί σχολικού διδακτικού έτους και της αξιολόγησης των μαθητών του Γυμνασίου» για τους παραπεμπόμενους μαθητές αμέσως μετά το τέλος της πρώτης εξεταστικής περιόδου καταρτίζεται πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας για κάθε μάθημα των Ομάδων Α και Β στο οποίο έχει παραπεμφθεί μαθητής.

Στα παρακάτω αρχεία θα βρείτε τα προγράμματα υποστηρικτικής διδασκαλίας ανά τάξη :

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Άλλες ενημερώσεις για τα αποτελέσματα και την επαναληπτική εξεταστική περίοδο θα βρείτε επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Μαΐ 2018 28

Το πρόγραμμα και η ύλη των εξετάσεων του 2018, για το Γυμνάσιο Ιάσμου αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα  του σχολείου μας, στα παρακάτω links :

Πρόγραμμα : Κάντε κλικ εδώ

Ύλη : Κάντε κλικ εδώ

Μαΐ 2018 26

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε στο σχολείο μας η έκθεση του μαθήματος Τεχνολογίας με τα έργα των μαθητών. Τα έργα ήταν πολύ όμορφα για ακόμα μια φορά.

Τα έργα των μαθητών της Α’ Γυμνασίου φαίνονται παρακάτω (κάντε κλικ στη φωτογραφία για να το δείτε καλύτερα) :

Τα έργα των μαθητών της Β’ Γυμνασίου φαίνονται παρακάτω (κάντε κλικ στη φωτογραφία για να το δείτε καλύτερα) :

 

Μαρ 2018 03

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, η Α’ Γυμνασίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στον κινηματογράφο Odeon Κομοτηνής, στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας. Συμμετείχαν 48 μαθητές της Α’ Γυμνασίου με συνοδούς καθηγητές τον κύριο Χατζηβασιλείου και τις κυρίες Δουρουκλάκη και Κίναλη. Η ταινία που προβλήθηκε ήταν ο Φερδινάνδος.

Φεβ 2018 26

Μετά από απόφαση του Δήμου Ιάσμου το Γυμνάσιο Ιάσμου θα παραμείνει κλειστό αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιάσμου

 

 

Οκτ 2017 15

Η Τρίτη τάξη του Γυμνασίου  μας με συνοδούς καθηγητές τους:  Χατζητουλούση Π., Κουρή Χ. και Ραλίδη Γ.επισκέφθηκε την Τετάρτη 11/10/2017 το 8ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής στην Ν. Καρβάλη.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής, διοργανώνεται από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ, το Επιμελητήριο Καβάλας, την Περιφέρεια ΑΜΘ και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ.
Ομάδες φοιτητών και μαθητών από πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολεία από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας εκθέτουν, στα περίπτερα του εκθεσιακού κέντρου μια σειρά από ρομποτικές κατασκευές και δημιουργίες σε ένα φεστιβάλ νέων τεχνολογιών που σκοπεύει να αναδείξει τη δυναμική της βιομηχανίας της πληροφορίας και των σημαντικών επιδράσεων της στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις καινοτόμες τεχνολογικές δημιουργίες μαθητών και φοιτητών, να ενημερωθούν για την ένταξή και την εφαρμογή τους στην καθημερινή μας ζωή, καθώς επίσης και να κατανοήσουν την σχέση της ρομποτικής με την βιομηχανία, την γεωργική καλλιέργεια, την βιομηχανία τροφίμων, την υγεία και πολλούς άλλους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

 

(«κλικ στις φωτογραφίες)

foto1 foto2 P8270092
Οκτ 2017 15

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά γιορτάζεται εφέτος στα σχολεία της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίζεται κάθε χρόνο η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου και έτσι εφέτος στα σχολεία η 2α Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό  με το σύνθημα «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον»

αφίσα

Έτσι υπό την καθοδήγηση της Γυμνάστριας του σχολείου μας κας Δουρουκλάκη Έφης και  την βοήθεια όλων των συναδέλφων καθηγητών καθώς επίσης και των εθελοντών μαθητών πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας και φέτος διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις όπως:΄

  •  Ενημέρωσηγια τον στίβο από τον προπονητή του αθλητικού συλλόγου «ΡΗΣΣΟΣ» κ. Διονύση Αργυρόπουλο
  • Προβολή της ταινίας  «Έντι ο Αετός» (Eddie the Eagle) του Ντέξτερ Φλέτσερ  (όπου ο Έντι Έντουαρντς,  ενάντια σε κάθε πιθανότητα, προετοιμάζεται για να γίνει πρωταθλητής στο άλμα του σκι).
  • Γυμναστική – Χορός:  Aerobic, Zumba, Παραδοσιακοί χοροί, Βόλλεϋ και πινγκ πονγκ.

Κατόπιν στο γήπεδο ποδοσφαίρου διεξήχθη Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ανάμεσα στα αγόρια της Β’ και στα αγόρια της Γ’ γυμνασίου. Οι μαθητές παρουσίασαν ένα υπέροχο θέαμα στους συμμαθητές τους οι οποίοι καταχειροκρότησαν όλες τις φάσεις του αγώνα. Με την άψογη διαιτησία του κου Πάνου Χατζητουλούση ο αγώνας έληξε 5-3 υπέρ των μαθητών της Β’ γυμνασίου.

 

(Κάντε «κλικ» στις φωτογραφίες)

Παρακολούθηση Ταινίας

Παρακολούθηση Ταινίας

Aerobic

Aerobic

Zumba

Zumba

Παραδοσιακοί χοροί

Παραδοσιακοί χοροί

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Επιτραπέζια Αντισφαίριση

Στίβος

Στίβος

Έναρξη Αγώνα

Έναρξη Ποδοσφαιρικού Αγώνα

Γκοοοοολ!

Γκοοοοολ!

 

Σεπ 2017 06

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Γυμνάσιο Ιάσμου, θα γίνει Αγιασμός και θα δοθούν βιβλία σε όλους τους μαθητές.

Οι χριστιανοί μαθητές πρέπει να έρθουν στο σχολείο 8:30 π.μ.. Ο Αγιασμός θα γίνει στις 8:45 π.μ.

Οι μουσουλμάνοι μαθητές πρέπει να έρθουν στο σχολείο 9:30 π.μ..

Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές θα μπουν σε αίθουσες για να πάρουν τα βιβλία. Καλό είναι οι μαθητές να έχουν μαζί τους τσάντες.

Από τη διεύθυνση του Γυμνασίου Ιάσμου

Ιούλ 2017 01

Καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι στους μαθητές και

το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου Ιάσμου !

DIAKOPES