To Γυμνάσιο Γαβαλούς πάει Βρυξέλλες! Le Collège de Gavalou part pour Bruxelles!

Το Γυμνάσιο Γαβαλούς συμμετείχε στo ευρωπαϊκό πρόγραμμα ECOMOBILITY και πήρε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε πολλά άλλα ελληνικά σχολεία! Η απονομή πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα σε μια ειδική εκδήλωση εορταστικού χαρακτήρα και η έκπληξη ήταν ευχάριστη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα με την καλύτερη εργασία και ο καθηγητής προβλέπεται να συμμετέχουν στην Αποστολή του ECOCITY, στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο, όπου θα περιηγηθούν στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να ενημερωθούν σχετικά με τον περιβαλλοντικό προσανατολισμό της Ευρώπης.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και την εκπαιδευτικό κυρία Ευδοκία Παπούτση για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης, κατά την οποία οι μαθητές αποκόμισαν τεράστια εμπειρία και κυρίως αντίληψη για την ασφαλή κυκλοφορία, τη βελτίωση των συνθηκών και συνεργασία με αρμοδίους φορείς της τοπικής κοινωνίας. Ο τίτλος του προγράμματος είναι “‘Εχουμε κάνει τη ζωή μας …. ποδήλατο!

Και προχωράμε….

Le Collège de Gavalou a parcicipé au projet européen ECOMOBILITY et a obtenu le premier prix de toutes les écoles grecques! Le prof et les élèves voyageront à Bruxelles pour assister à une présentation du Parlement Européen et de lα Commission Européenne concernant l’orientation environnementale de l’Europe.

Félicitations à tous les élèves qui ont participé au projet età la prof Mme Evdokia Papoutsi pour la réalisation de cette tâche!

Et on continue….

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *