Ευχές από το Σύλλογο Διδασκόντων

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ

ΤΩΝ  ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ

Αφίσα Χριστ 2017

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο

Ημερίδα Γυμνασίου Γαβαλούς στο Αγρίνιο με θέμα «‘Ασκηση και Διατροφή»

Μήνυμα του Διευθυντή

Μετά από ένα Μήνα προετοιμασία , η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Πρώτα- πρώτα στους γονείς που βοήθησαν, μετά στους Εισηγητές που ήταν πάρα πολύ καλοί και μας έδωσαν πάρα πολλά πράγματα με τις διαλέξεις τους , σε όλους τους Συναδέλφους μου που ο καθένας από την μεριά του βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτής της Ημερίδας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο για την παραχώρηση της αίθουσας και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η Ημερίδα!!!!!

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο

Μήνυμα του Διευθυντή του σχολείου για τη νέα σχολική χρονιά

biblia

 

Αγαπητοί μου  μαθητές και μαθήτριες,

Για έναν ολόκληρο χρόνο θα συνυπάρχουμε πολλά άτομα μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια ο σεβασμός των δικαιωμάτων, καθώς και η αποδοχή της διαφορετικότητας των άλλων θεωρούνται αυτονόητα, όπως αυτονόητος θεωρείται και ο σεβασμός στον χώρο και τα εργαλεία που σας παρέχει το σχολείο.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε!

Ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης   που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο  Σχολείο μας!

Αγαπητά  μας παιδιά  να είστε βέβαια πως το σχολείο θα είναι μαζί σας και δίπλα σας σε  ότι χρειαστείτε!

Και ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας πως ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες.

Υποσχόμαστε λοιπόν να γίνουμε η δική σας γέφυρα και θα είμαστε πολύ περήφανοι όχι μόνο όταν περάσετε απέναντι αλλά και όταν καταφέρετε να οικοδομήσετε μια καλύτερη γέφυρα από τη δική μας!

Πολλές Θερμές ευχές από τους συναδέλφους μου κι εμένα για μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.

Να είστε καλά! Καλή δύναμη σε όλους!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

ΔΑΝΙΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕ11

MSC

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο

Αποτελέσματα Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαϊου 2017

kpg

Τον Μάιο του 2017, πέντε (5) μαθητές της Γ΄Τάξης του Γυμνασίου Γαβαλούς, που συμμετείχαν στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στα γαλλικά, πήραν όλοι το πτυχίο επιπέδου Α2. Θερμά συγχαρητήρια σε αυτούς τους μαθητές που αφιέρωσαν χρόνο και έδειξαν ζήλο για την απόκτηση διπλώματος γλωσσομάθειας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο

Καλή Σχολική Χρονιά

Καλή σχολική χρονια

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Γαβαλούς Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά 2017-2018!

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο

Παρουσίαση εργασιών Τεχνολογίας

Η συλλογή περιέχει 15 φωτογραφίες.

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου έγινε παρουσίαση των εργασιών Τεχνολογίας των μαθητών/τριών του Γυμνασίου Γαβαλούς με ενημέρωση από τον καθηγητή Τεχνολογίας  κο Διαμαντή Μαυρογιάννη. Ακολουθούν φωτογραφίες των μαθητών με τα έργα τους.

Περισσότερες συλλογές | Γράψτε σχόλιο

Θεματική εβδομάδα – Υγιεινή Διατροφή και καθημερινή άσκηση

Η συλλογή περιέχει 6 φωτογραφίες.

Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας το Γυμνάσιο Γαβαλούς διοργάνωσε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις. Έμφαση δόθηκε στην Υγιεινή Διατροφή με δημιουργία χειροποίητων σπιτικών φαγητών, οι μαθητές έμαθαν να παρασκευάζουν ζύμες, ψωμιά, πίτσες και πίτες. Άλλο ενδιαφέρον θέμα σχετικά με την σωματική καθημερινή … Συνέχεια

Περισσότερες συλλογές | Γράψτε σχόλιο

Μονοήμερη εκδρομή της Α’ τάξης του Γυμνασίου μας στην Πάργα – Πρέβεζα

Σήμερα Τετάρτη 10-05-2017, συνεδρίασε η Επιτροπή αξιολόγησης προσφορών ταξιδιωτικών γραφείων για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής της Α’ τάξης του σχολείου μας στην Αρχαία Νικόπολη – Πάργα – Πρέβεζα, την παρασκευή 12-5-2017.

Η Επιτροπή έκρινε ως πιο συμφέρουσα την προσφορά του γραφείου Λάμπος TOURS, σε σύγκριση με την ταξιδιωτική προσφορά του Πέττας TOURS.

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο

Τετραήμερη εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ, ‘Εδεσσα, Τρίκαλα, Μετέωρα, Μέτσοβο (περιβαλλοντικό πρόγραμμα)

Στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος με τίτλο «Ιαματικά Λουτρά της Βαλκανικής Χερσονήσου» που πραγματοποιείται με τη σύμπραξη δύο σχολείων, μαθητές του Γυμνασίου Γαβαλούς και του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου συμμετείχαν σε τετραήμερη εκδρομή, απ’όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πραγματοποιήθηκαν πολλές επισκέψεις και δράσεις για την υλοποίηση του προγράμματος, αλλά συγχρόνως και διασκέδαση και γνωριμία με τους μαθητές του άλλου συμμετέχοντος σχολείου και οι μαθητές έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από την εμπειρία αυτή!100_2512 100_2479 100_2506 100_2489 100_2478 100_2475 100_2471 100_2468

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές | Γράψτε σχόλιο