Τελετή αποφοίτησης

Την Τρίτη 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Γαλαξιδίου τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ γυμνασίου. Ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Ισαακ και τον πατέρα Νικόδημο για την παρουσία τους στην εκδήλωση και κυρίως για την ομιλία και τις συμβουλές που έδωσαν στους μαθητές μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιείς , δυνατοί και έτοιμοι για το νέο, δύσκολο αλλά συνάμα και συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων που ακολουθεί στο Λύκειο. Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Εκδρομή Πάτρα – Καλάβρυτα- Οδοντωτός

Από την Τρίτη 14 μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου οι μαθητές του Γυμνασίου Γαλαξιδίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Παπαχρήστου Ρούλα, τον κ. Αργυρόπουλου Ηλία και την κ. Ορφανού Ποθητη που συνόδευσαν τα παιδιά μας σε αυτό το σύντομο αλλά γεμάτο σε εμπειρίες και γνώσεις ταξίδι!

1η Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Την Τρίτη 16 Απριλίου κλιμάκιο της Φιλοζωικής του Δήμου Δελφών επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου και ενημέρωσε τους μαθητές για το έργο της. Τους ευχαριστούμε!

Δράση για τη διαμόρφωση της αυλής μας

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 οι μαθητές του Γυμνασίου Γαλαξιδίου καθάρισαν την αυλή του σχολείου και φύτεψαν τα αγαπημένα τους λουλούδια διαμορφώνοντας έναν υπέροχο χώρο! Τους ευχαριστούμε θερμά!

fiteusi2

 

fiteusi1

futa2

Ενημέρωση για θέματα σχετικά με την εφηβεία

Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 η Α’ Γυμνασίου Γαλαξιδίου ενημερώθηκε από κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Ιτέας, κυρία παιδίατρος και κύριες νοσηλεύτριες, για θέματα σχετικά με την εφηβεία. Τους ευχαριστούμε θερμά!

enimerosi kentro ygeias1

enimerosi kentro ygeias3

enimerosi kentro ygeias2

 

Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Γαλαξιδι.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

parelasi 25h 3 1

parelasi 25h 2 2

parelasi 25h 1

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821

Εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Γυμνάσιο Γαλαξιδίου.

giorti 25h Martiou1

giorti 25h Martiou2

giorti 25h Martiou3

giorti 25h Martiou 1

Eπιμορφωτικό πρόγραμμα του Κέντρου Υγείας Ιτέας

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου παρακολούθησαν επιμορφωτικό πρόγραμμα του Κέντρου Υγείας Ιτέας αναφορικά με την παροχή πρώτων βοηθειών. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε από τις κύριες Βαρελά Στέλλα και Καπατσιώρη Σμαράγδα, νοσηλεύτριες στο Κέντρο Υγείας Ιτέας! Τις ευχαριστούμε ολόψυχα για την πολύτιμη προσφορά τους!

enimerosi protes boitheies1

enimerosi protes boitheies2

viber image 2024

Εορτασμός Τσικνοπέμπτης!

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου τιμώντας την παράδοση γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη. Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την προσφορά των φαγητών στους μαθητές και ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά!

tsiknopempti1

tsiknopempti2

tsiknopempti3

tsiknopempti4

Την ίδια μέρα επισκέφτηκε το σχολειο μας κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Ιτέας και συμφωνήθηκε η παρουσίαση προγραμμάτων προς ενημέρωση των μαθητών μας για πολλά θέματα. Θερμές ευχαριστίες!

enimerosi

Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και του bullying, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση-ευαισθητοποίηση-συμβουλευτική βιωματικού χαρακτήρα στους μαθητές του γυμνασίου Γαλαξιδίου από τον ψυχολόγο του σχολείου Παππά Αθ. Οι μαθητές και μαθήτριες παροτρυνθήκαν να επεξεργαστούν τις έννοια του σχολικού εκφοβισμού παραθέτοντας σκέψεις κ ιδέες σχετικά με αυτό, προβληματίστηκαν και κατέθεσαν απόψεις αναφορικά με τα αίτια που πυροδοτούν την πρόκληση κάθε μορφής βίας. Σκοπός της ψυχοεκπαίδευσης ήταν να γίνει μια επεξεργασία των σκέψεων πεποιθήσεων αναφορικά με την ως τώρα εμπειρία τους και τη στάση τους με ένα φαινόμενο που λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, ώστε να αναδομηθούν περισσότερα υγιείς πεποιθήσεις και ασφαλείς τρόποι αντιμετώπισης μιας κατάστασης τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συνολικό επίπεδο τάξης και γενικότερα του σχολείου. Η προοπτική είναι εμπέδωση και καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και αισθήματος ασφαλείας μεταξύ των μαθητών-ριων ώστε να παροτρυνθούν να σπάνε τη σιωπή όταν βιώνουν ή και παρατηρούν φαινόμενα βίας στο σχολικό περιβάλλον.

enimerosi bullying4

enimerosi bullying3

enimerosi bullying2

enimerosi bullying1

8ο+ Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο στο Παρίσι

Τρίτη 27/2/2024 – Παρασκευή 1/03/2024. 8ο+ Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο στο Παρίσι.

Το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου ήταν εκεί! Την παρουσίαση του θέματος  “Ελλάδα, χώρα του Φωτός” εκφώνησε ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου Ανδρέας Ανάγνος. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για αυτή τους την προσπάθεια!

Κατά την άφιξή μας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα μας υποδέχτηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαλαξιδίου κυρία Μαρδάκη Μαρία. Την ευχαριστούμε θερμά!

paris5

paris3

paris1

paris2

paris6

paris7

paris8

 

Επίσκεψη του Συμβούλου Εκπαίδευσης Μαθηματικών, κ. Αντωνόπουλου

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης των Μαθηματικών του Νομού μας, κύριος Αντωνόπουλος Παναγιώτης και συζήτησε μαζί μας για τα τρέχοντα εκπαιδευτικά ζητήματα. Τον ευχαριστούμε θερμά!

Ενημερωτική ημερίδα Erasmus+

Tην Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποίηθηκε ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα Erasmus+  στην Ιτεα από το ΙΚΥ. Το Γυμνάσιο Γαλαξιδίου ήταν εκεί!

erasmus2

erasmus3

erasmus1

Γιορτή γενεθλίων στο Γυμνάσιο Γαλαξιδίου

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Γαλαξιδίου ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για το πάρτυ γενεθλίων που διοργάνωσαν και εύχεται σε όλους πρόοδο, υγεία και ευημερία!

gen1

gen3

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γυμνάσιο Γαλαξιδίου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γυμνάσιο Γαλαξιδίου. Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την προσφορά των εδεσμάτων και των δώρων στα παιδιά. Καλή χρόνια σε όλους!

kopi pitas4

Copyright © Γυμνάσιο Γαλαξιδίου Ν. Φωκίδας          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση