ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΒΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

«Εξόρμηση στη Φύση!»


Πεζή ή με ποδήλατο στο εξωκκλήσι των Αγ. Θεοδώρων, οι μαθητές & οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Χαβαρίου, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τη Θεματική Εβδομάδα 2017-’18. Μπράβο σας!

«Κυκλοφοριακή Αγωγή: Φίλοι ποδηλάτου Δήμου Ήλιδας»

Με τον πιο ευχάριστο τρόπο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, η Θεματική Εβδομάδα 2017-2018 στο Γυμνάσιο Χαβαρίου, με την επίσκεψη και παρουσίαση κυκλοφοριακής αγωγής από εκπροσώπους των «Φίλων Ποδηλάτου Δήμου Ήλιδας». Η παρουσίαση εστίασε στην ασφαλή οδήγηση και συμπεριφορά όταν κυκλοφορούμε με ποδήλατο και οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα και απορίες σχετικά με την οδική συμπεριφορά ως ποδηλάτες.Θερμά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους «φίλους ποδηλάτου» για την πρωτοβουλία αυτή και την ουσιαστική ενημέρωση του μαθητικού πληθυσμού του σχολείου μας.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2017-2018 Βιωματικό Εργαστήριο: «Ομαδικότητα & Συνεργασία»

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Θεματικής Εβδομάδας για το τρέχον σχολικό έτος, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, βιωματικό εργαστήριο ομαδο-συνεργατικής με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων από το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας ΠΕ Ηλείας «Παρεμβάσεις». Οι μαθητές/τριες συνεργάστηκαν άριστα με τις ειδικούς κ. Τσαπαρδώνη Παναγιώτα (Ψυχολόγος) & κ. Γκομώλη Διονυσία(Κοιν. Λειτουργός) και εξέτασαν διεξοδικά με τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης που γνωρίζουν καλά, το θέμα των εξαρτήσεων στην εφηβεία και της επικοινωνίας.

«Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο»: Επίσκεψη στο πανεπιστήμιο Πατρών

Μάθημα Χημείας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Χαβαρίου,

στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

Μοναδική πραγματικά εμπειρία και το καλύτερο κλείσιμο για διακοπές του Πάσχα… Ευχαριστούμε πανεπιστημιακοί δάσκαλοι!

Μπράβο μαθητές και μαθήτριες του σχολείου για την άψογη συμπεριφορά σας και την αφοσίωση που επιδείξατε!

«Παρέλαση 25η Μαρτίου»

«Εκδήλωση-Αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου»

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση-αφιέρωμα των μαθητών/τριών του Γυμνασίου Χαβαρίου, στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, την Παρασκευή 23 Μαρτίου.  Η προβολή εξαιρετικού οπτικοακουστικού υλικού με στιγμές από την περίοδο της επανάστασης εντός και εκτός Ελλάδας μάγεψε τους παρευρισκόμενους. Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και στον κ. Αποστολόπουλο Ανδρέα, Φυσικό που επιμελήθηκε της εκδήλωσης.

«Αγωγή Υγείας» από κλιμάκιο του Κ.Υ. Γαστούνης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσήλωση παρακολούθησαν τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στον χώρο του σχολείου οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Χαβαρίου, την ενημέρωση από ειδικό επιστημονικό κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, σχετικά με τη σεξουαλική αγωγή. Η ενημέρωση έγινε από την κ. Μαντή Θεοφάνη, επισκέπτρια υγείας, την κ. Γκάμαρη Σοφία, Μαία & την κ. Τσερεμέ Αρετή, Μαία όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα και απορίες σχετικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την εφηβεία. Θερμές ευχαριστίες στο κλιμάκιο των ειδικών από το Κ.Υ. Γαστούνης και στην πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθότι τέτοιες ενέργειες προάγουν τον κοινωνικό ρόλο του σχολείου και της σχολικής κοινότητας εν συνόλω.

 

«Εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ»

1 ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΒΑΡΙΟΥ
2 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ  –  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ -ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  

Πανεπιστήμιο Πατρών-Τμήμα Χημείας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

΄Ωρα αναχώρησης: 07:30 Επιστροφή: 14:30

3 ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (μαθητές / καθηγητές) 39 ΜΑΘΗΤΈΣ/3 ΕΚΠ/ΚΟΙ
4 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ/Α ΜΕΣΟ/Α – ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ- ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (μονόκλινα/δίκλινα/τρίκλινα-πρωινό ή ημιδιατροφή)
6 ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (πρόγραμμα,  παρακολούθηση εκδηλώσεων, επίσκεψη χώρων, γεύματα, κτλ.)
7 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ (μόνο εάν πρόκειται για πολυήμερη εκδρομή) ΝΑΙ/ΟΧΙ
8 ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η΄ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ* ΝΑΙ / ΟΧΙ
9 ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (συμπερ. ΦΠΑ) ΝΑΙ
10 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ (συμπερ. ΦΠΑ) ΝΑΙ
11 ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΩΡΑ:12:00
12 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 & ΩΡΑ:13:00

«Συνάντηση Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με τα μαθητικά συμβούλια»

Στο πλαίσιο προγραμματισμού δράσεων με τους μαθητές του Γυμνασίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, συνάντηση των μαθητικών συμβουλίων με το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου. Έγιναν προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με δημιουργικές δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν από κοινού, στον χώρο του σχολείου και στον ελεύθερο χρόνο των μαθητών που θα προάγουν τα ενδιαφέροντά τους και θα τους εξοπλίσουν με διάφορες δεξιότητες. Καλή συνέχεια!

«Περπατώντας στο μονοπάτι των αθλητών στην αρχαία Ελλάδα»


Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων