Αρχική » Ανακοινώσεις » Ευέλικτη Ζώνη 2: Το Νερό

Ευέλικτη Ζώνη 2: Το Νερό

Στο πλαίσιο της Αυτοαξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου (που πραγματοποιούμε από πέρσι με την συμβολή της παιδαγωγικής μας Συμβούλου κας Καράκιζα) στο χώρο του σχολείου μας έγινε και η β’ φάση της Ευέλικτης Ζώνης, μιας διαθεματικής προσέγγισης και παρουσίασης ενός θέματος, ταυτόχρονα από διαφορετικές ειδικότητες καθηγητών.

Κατά τη β’ φάση – την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου – σε τρεις διδακτικές ώρες παρουσιάστηκε το θέμα Νερό με 20λεπτες παρουσιάσεις των συναδέλφων: Ευτυχία Μητροπούλου – Αγγλικών (Γνωμικά Αποφθέγματα του Νερού σε Διάφορες Γλώσσες), Χρήστος Κυριαζής – Μαθηματικός (Το Νερό με τη Γλώσσα των Αριθμών), Γιώργος Ευγενειάδης – Θεολόγος (Νερό και θρησκείες), Στέφανος Πούλιος – Φιλόλογος (Το Νερό στον Κινηματογράφο), Δέσποινα Φωκά – Γαλλικών (Νερό και Περιβαλλοντικές Προοπτικές).

Οι παρουσιάσεις είχαν εξαιρετική επιτυχία και τις παρακολούθησαν με ξεχωριστό ενδιαφέρον οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ενώ από εκπαιδευτικής, παιδαγωγικής και συνεργατικής πλευράς ήταν μια ιδιαίτερη, δημιουργική και καινοτόμος εμπειρία για όλους μας. Τα αποτελέσματα καταγράφονται και θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της δράσης Αυτοαξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου που συνεχίζουμε.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο καιρός στη Χάλκη από τον μετεωρολογικό σταθμό του σχολείου μας





European Radio Logo

Ιστορικό

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση