Μορφές Επικοινωνίας

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ειδικό δημοτικό σχολείο Κωφών-Βαρηκόων Ρόδου, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος “Μορφές Επικοινωνίας” που υλοποιείται στο Γυμνάσιο Λ/Τ Χάλκης.

Το διδακτικό προσωπικό του ειδικού δημοτικού σχολείου και οι μαθητές του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους μαθητές του Γυμνασίου Λ/Τ Χάλκης. Μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό περιβάλλον όλα τα παιδιά συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις. Η κ. Μαίρη, η κ. Χαρούλα, και η κ. Χρύσα ανέλυσαν λεπτομερώς τον τρόπο διδασκαλίας τους, τις ιδιαιτερότητες των μαθητών τους και την πρόοδο αυτών χάρη στις προσπάθειές τους.

Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές συνεργατικά ασχολήθηκαν με τη ζωγραφική μέσα σ’ ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Όλα τα παιδιά συμφώνησαν να επικοινωνήσουν ξανά και μέσω Skype αλλά και ζωντανά με πιθανή επίσκεψη του ειδικού δημοτικού σχολείου στη Χάλκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το διδακτικό προσωπικό του ειδικού δημοτικού σχολείου αλλά και τον κ. Μαστορίδη Ιωάννη, Διευθυντή του σχολείου, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της επίσκεψής μας.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά του ειδικού δημοτικού σχολείου και καλή δύναμη στους δασκάλους τους.

Υπεύθυνος Καθηγητής : Τσιγγέλης Θεοφάνης

Φωτογραφίες.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο καιρός στη Χάλκη από τον μετεωρολογικό σταθμό του σχολείου μας





European Radio Logo

Ιστορικό

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση