ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΔΟΥ

Δήλωση Συμμετοχής στο 4o Εργαστήριο Γονέων του Γυμνασίου Αρχαγγέλου με θέμα «Όρια σχετικά με την οθόνη και το διαδίκτυο».

Φεβ 202422Λήψη αρχείου

Προκήρυξη Γυμνασίου Αρχαγγέλου για Διδακτική Επίσκεψη και προβολή ταινίας “Η Ιστορία της Ρόδου” 9D στη Ρόδο

Φεβ 202419Λήψη αρχείου

Συγχαρητήρια στην μαθήτρια του σχολείου μας Παναγιωτά Ανθή-Ειρήνη του Στυλιανού!

Φεβ 20249

αρχείο λήψης

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του σχολείου μας Παναγιωτά Ανθή-Ειρήνη του Στυλιανού η οποία συμμετείχε με επιτυχία στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» , που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και προκρίθηκε για να συμμετάσχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το  Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00, στο 1ο ΓΕΛ- ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ στη ΡΟΔΟ. 

Ευχόμαστε στην Ανθή-Ειρήνη μας καλή επιτυχία και πολλές επιτυχίες στη ζωή της!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αρχαγγέλου …

 

 

Προκήρυξη Γυμνασίου Αρχαγγέλου για Διδακτική Επίσκεψη και προβολή ταινίας Αγία Σοφία 9D στη Ρόδο

Φεβ 20242Λήψη αρχείου

Δήλωση Συμμετοχής στο Τρίτο Εργαστήριο Γονέων του Γυμνασίου Αρχαγγέλου «Όρια και θετική διαπαιδαγώγηση»

Φεβ 20242Λήψη αρχείου

Συγχαρητήρια στους Μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν στον 84ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά « Ο ΘΑΛΗΣ».

Ιαν 202412

αρχείο λήψης

Τις θερμότερες ευχές προς τους διακριθέντες του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» μεταφέρει ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων  του Γυμνασίου Αρχαγγέλου Ρόδου.

«Μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία του 84ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ», θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας που  προκρίθηκαν.

Οι μαθητές που προκρίθηκαν είναι οι ακόλουθοι:

Παπουρά Αντωνία του Χρήστου  (Β΄ Γυμνασίου)

Παναγιωτά Ανθή-Ειρήνη του Στυλιανού (Γ΄ Γυμνασίου)

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή των παιδιών δείχνει το ενδιαφέρον τους για τα μαθηματικά, τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ευγενή άμιλλα να αναμετρηθούν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και τους παρέχει τα εφόδια για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές τους για την προετοιμασία των μαθητών και την ικανότητά τους να τους παρακινήσουν και να τους εμπνέουν. Συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν την προσπάθεια τους .

Στους διακριθέντες μαθητές εύχομαι Καλή Επιτυχία  στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20  Ιανουαρίου 2024 στις 09.00-12.00 πμ., στη Ρόδο στο παρακάτω εξεταστικό κέντρο.Λήψη αρχείου

 

Ο Διευθυντής

Σαρικάς Μιχαήλ

Δήλωση Συμμετοχής για το δεύτερο εργαστήριο γονέων.

Ιαν 202411Λήψη αρχείου

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες μαθητών_τριών λόγω COVID-19, αλλά και για τη λήψη μέτρων για το σχολικό έτος 2023-2024

Ιαν 202410Λήψη αρχείου

 

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δεκ 202320

ΕΥΧΕΣ

Οργάνωση Ενισχυτικής Διδασκαλίας Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2023-2024

Νοέ 202314

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 5999/16-10-2023 – ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΦΕΚ Β’ 6056/19-10-2023) δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 114342/Δ2/12-10-2023 Υ.Α. με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό
έτος 2023-2024». Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, για το σχολικό έτος 2023-2024 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών/τριών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και
Αγγλικά.Λήψη αρχείου

 

« Παλιότερα άρθρα

Kατηγορίες

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Greek Time

Greek Time

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΗΛ : 2244022328

EMAIL :

mail@gym-archag.dod.sch.gr

gymarcha@sch.gr

Ιστοσελίδα: Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Ρόδου

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ


web counter


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων