Αθλητική συνάντηση του Γυμνασίου Τ.Λ. Αντιπάρου με το Γυμνάσιο Αρχιλόχου Πάρου

Αθλητική συνάντηση του Γυμνασίου Αρχιλόχου Πάρου με το σχολείο μας πραγματοποιήθηκε στον χώρο του γηπέδου και στο προαύλιο του σχολείου μας. Στις αθλητικές αναμετρήσεις, νικητής διακρίθηκε το υψηλό ήθος των παιδιών. Σας ευχαριστούμε παιδιά μας, γιατί στη δύσκολη εποχή που ζούμε, μας θυμίζετε τον λόγο που γίναμε δάσκαλοι!

 

.1 1 2 1 3 1 4 1 5 1 6 1 7 1 8 1

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Αθλητικές ,Δράσεις 6 Μαρτίου 2023 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Δράσεις με το κέντρο «Θησέας Κυκλάδων»

a

 

11 3 4 5 6 14 15 7 8 16 1 9 17 2 18

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Δράσεις 2 Μαρτίου 2023 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Η τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας

Γιορτάσαμε σήμερα την τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας! Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πλουσιοπάροχη προσφορά τους! Και του χρόνου!

3 5 6 7 8910

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Εκδηλώσεις 16 Φεβρουαρίου 2023 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Πράξη 3η- Αθήνα

Πράξη 3η

Σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11,00, στο γραφείο του διευθυντή του Γυμνασίου με Λ.Τ. Αντιπάρου, συνήλθε για δεύτερη φορά η επιτροπή που συγκροτήθηκε με την υπ΄αριθ. 2/18-1-2023 πράξη του διευθυντή με θέμα « Αξιολόγηση προσφορών και επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου για τη διοργάνωση της πολυήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης της Β΄Γυμνασίου  στην Αθήνα με σκοπό μετά την αδυναμία επικοινωνίας και συνεννόησης με το σχολείο του γραφείου(.Herodotustours, Μητροπόλεως 20 Θεσσαλονίκη) που επιλέχθηκε για τη διοργάνωση της εκδρομής της Β γυμνασίου στην Αθήνα και προχώρηση στην επιλογή της προσφοράς του δεύτερου κατά προτίμηση πρακτορείου ,OLIAROSTOYRS, Αντίπαρος 84007, Κυκλάδες , ξενοδοχείο London , ΓΛΥΦΑΔΑ , στα 280 ευρώ.

Η προσφορά αυτή κρίθηκε ότι ανταποκρίνεται στην προκήρυξη και είναι οικονομικά συμφερότερη από όλες τις προσφορές. Επίσης λάβαμε υπόψη μας την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας με το συγκεκριμένο πρακτορείο κατά τα προηγούμενα χρόνια, βασικός όρος της δημοσιευμένης προκήρυξης της εκδρομής.

 

 

 

Για αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται από τα μέλη της επιτροπής ως εξής :

 

Ο Πρόεδρος                                                            Η Καθηγήτρια

Λ. ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ                                                  Χ. ΜΥΡΩΤΗ

 

 

Ο Εκπρόσωπος του συλλόγου           Ο Πρόεδρος του 15/μελούς

Γονέων και κηδεμόνων                                     Β. ΜΗΤΡΟΥ

Ζ. ΣΓΑΡΔΕΛΗ

 

 

 

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Ανακοινώσεις 24 Ιανουαρίου 2023 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Πράξη Επιλογής ΠρακτορείουΛήψη αρχείου

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Ανακοινώσεις 19 Ιανουαρίου 2023 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ευχές Χριστουγέννων

 

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Τ.Λ. Αντιπάρου σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2023..

968056

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Ανακοινώσεις 21 Δεκεμβρίου 2022 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Βιομηχανική επανάσταση

 

Στο πλαίσιο του μαθήματος της ιστορίας της Γ’ Γυμνασίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες εκπόνησαν εργασίες με θέμα: » η εξέλιξη των μέσων μεταφοράς κατά τη βιομηχανική επανάσταση».

ΗΛΙΑΝΑ ΧΙΟΥΣΑ

Η εξέλιξη του αυτοκινήτου Λήψη αρχείου

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Εργασίες μαθητών/τριών 4 Δεκεμβρίου 2022 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Εορτασμός 17 Νοέμβρη

Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση αφιερωμένη στη μέρα του Πολυτεχνείου, 17 Νοέμβρη 1973. Στην εκδήλωση, της οποίας την επιμέλεια είχαν οι εκπαιδευτικοί Χαρά Μυρωτή και Στέλλα Κούρτη, συμμετείχαν μαθητές του σχολείου, οι οποίοι ανέλαβαν την παρουσίαση.

1 2 3

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Εκδηλώσεις 28 Νοεμβρίου 2022 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ενημέρωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΔΔΕ Κυκλάδων, κύριος Σωτήρης Τζούδας, ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου για τις επαγγελματικές επιλογές που έχουν συνεχίζοντας τις σπουδές τους στο ΕΠΑΛ και στο Γενικό Λύκειο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους και να τις συζητήσουν με τον κύριο Τσούδα, ενώ δόθηκε η δυνατότητα και στους γονείς να συζητήσουν μαζί του. Η ενημέρωση ήταν απολύτως κατατοπιστική και εποικοδομητική για τα παιδιά.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Τζούδα.

.                                                                                                Screenshot 20221107 213836 Messenger

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Ανακοινώσεις ,Εκδηλώσεις 7 Νοεμβρίου 2022 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

«Ηλέκτρες του κόσμου»

Τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας επισκέφθηκαν την έκθεση κόμικς του ΙΜΚ και του Ιδρύματος Κακογιάνννη με τίτλο «Ηλέκτρες του κόσμου», η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Καλουδά και διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι κόρες των Κυκλάδων», τον Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου και Αντιπάρου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες συμμετείχαν διαδραστικά.

Ηλέκτρες του κόσμου

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Δράσεις ,Πολιτιστικές 26 Οκτωβρίου 2022 ΓΥΜΝΑΣΙΟ με Τ.Λ. ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Προηγούμενα άρθρα


Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Αρχείο

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία