Ωρολόγιο πρόγραμμα από 10.10.2018

Γονείς και κηδεμόνες μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο των καθηγητών κάθε Τετάρτη 10:00-12:00 ώστε να να ενημερώνονται για την πρόοδο των μαθητών.Λήψη αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Φως Ολυμπιακό σε ημερίδα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης επισκέφτηκε την Κω προσκεκλημένος σε ημερίδα από τον ΠΑΣ Σπάρτακος.

Μαθητές της Θεατρικής Ομάδας και του Χοροδιδασκαλείου του Γυμνασίου μας συμμετείχαν στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από την παράσταση “Φως Ολυμπιακό”, με θέμα τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες και την Ολυμπιακή Φλόγα.

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Μαστόρος Πέτρος, Παπαχρήστου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εκπαιδευτική Δράση συνεργασίας του ΕΕΕΕΚ ΚΩ με το Γυμνάσιο Αντιμάχειας

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ ΚΩ, στο σχολείο μας! Γνωριστήκαμε, κάναμε μάθημα, συζητήσαμε, παίξαμε, ζωγραφίσαμε και φάγαμε. Και όλα αυτά, τα κάναμε μαζί. Και ήταν φανταστικά!

Συγχαρητήρια στη Διευθύντρια κ. Τσατσακλά και στους/στις εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ ΚΩ για την εξαιρετική δουλειά τους! Μπράβο στον κ. Μαστόρο, στην κ. Πίδουλα και στην κ. Αμοιρίδου καθώς και στα παιδιά του σχολείου μας για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα!

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο, στα υπέροχα παιδιά του ΕΕΕΕΚ ΚΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο σχολείο μας

Συγχαρητήρια στο παράρτημα Κω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού! Για μια ακόμα φορά στηρίζει όσους και όσες έχουν ανάγκη. Μπράβο στα παιδιά του σχολείου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση

Στις 27 Νοεμβρίου 2018 το Γυμνάσιο Αντιμάχειας συμμετείχε ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στην Εκπαίδευση. Όλοι οι μαθητές του σχολείου μας έγιναν ηθοποιοί για μια μέρα και, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Παπαχρήστου Σοφίας, παρουσίασαν σκηνές από την Οδύσσεια του Ομήρου με το δικό τους τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς

Στο χώρο του σχολείου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο που απευθύνοταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.


Συγχαρητήρια στη life coach κ. Γωγώ Παπαδοπούλου και ένα μεγαλο μπράβο στην κ.Αναστασία Χατζηκαλύμνιου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ.Ευρυδίκη Νάκι για την προετοιμασία και οργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» στο Γυμνάσιο Αντιμάχειας

Ξεκίνησε το πρόγραμμα ‘ΕΣΤΙΑ’ (Παράδοση- Πολιτισμός) στο Γυμνάσιο Αντιμάχειας!


Ευχαριστούμε τον κ. Γερούκαλη και τους συνεργάτες του! Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πρόσκληση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αντιμάχειας σας καλεί στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 5:00 μ.μ. για απολογισμό πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και εκλογή μελών νέου.

                                                                                                Το Δ.Σ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» – σχ. έτος 2018-2019

Tο Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ. θα διενεργηθεί ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» – σχ. έτος 2018-2019».

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν, να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα στις 08:30 π.μ. τη συγκεκριμένη ημέρα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης Γυμνασίου μπορούν να συμμετέχουν στον τοπικό διαγωνισμό «ΕΥΔΗΜΟΣ», με θέματα που επιλέγονται από το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Υπενθυμίζουμε ότι στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ακόμη και μαθητές/τριες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στα σχολεία τους.

79ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΠΜΔ) ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΘΑΛΗΣ – ΣΧ. ΕΤΟΣ 2018-2019

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑΛΗ 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

Erasmus Δράσεις στο Ασκληπιείο

 

Το Erasmus + KA2 είναι ένα ευρωπαϊκό διετές πρόγραμμα ανταλλαγών μεταξύ σχολείων διαφορετικών χωρών, στο οποίο συμμετέχει η χώρα μας και συγκεκριμένα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κω ως συντονιστική μονάδα. Σκοπός του προγράμματος είναι να βελτιώσει τις δεξιότητες όλων των μαθητών μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στην παράδοση και τον πολιτισμό κάθε συμμετέχουσας χώρας. Την εβδομάδα 22-26 Οκτωβρίου 2018 μαθητές κι εκπαιδευτικοί από πέντε διαφορετικές χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Σλοβενία, Λιθουανία, Βουλγαρία) πραγματοποίησαν την πρώτη συνάντηση του προγράμματος στην Κω.

Το πρόγραμμα Ασκληπιείου Δράσεις, κατόπιν πρόσκλησης από τη Διευθύντρια του 1 ου Δημοτικού Σχολείου κα. Ψύρη Μαρία, ανέλαβε να οργανώσει δημιουργικές δραστηριότητες στον χώρο του Ασκληπιείου την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018. Στόχος ήταν οι Έλληνες και ξένοι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να γνωρίσουν το σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο του νησιού μας και την ιστορία της ιατρικής στο νησί του Ιπποκράτη.
Οι δράσεις που είχαμε προγραμματίσει περιελάμβαναν:
– ξενάγηση στο Ασκληπιείο από τους μαθητές μας (στην αγγλική γλώσσα)
– εκπαιδευτικά παιχνίδια που κατέδειξαν το βαθμό κατανόησης των μνημείων του αρχαιολογικού χώρου
– ποικίλες δραστηριότητες, για να έρθουν οι μαθητές σε βιωματική επαφή με την ιστορία του τόπου
– την Τελετή Απαγγελίας του Ιπποκρατικού Όρκου, την οποία παρουσίασαν μαθητές του προγράμματος σε συνεργασία με το Σύλλογο ΧοροΚώς

Τέτοιου είδους δραστηριότητες δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με συνομήλικούς τους από διαφορετικά πολιτισμικά περιβάλλοντα, αποτελούν μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και ταξιδεύουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας και εκτός συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια