3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας  και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετεί το σύνθημα της Μαθητιάδας ως λογότυπο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού «Νιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».

Για τη φετινή σχολική χρονιά ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίστηκε η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας αποδέχτηκε την πρόσκληση ενδιαφέροντος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου για την παρουσίαση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στους μαθητές κι ενέκρινε την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α. καθώς και τις δράσεις που προτάθηκαν από τον καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Απόστολο Ποντίκα. Τα παιδιά υλοποίησαν με χαρά τις αθλητικές δραστηριότητες που προγραμματίστηκαν και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Πολέμη και τους προπονητές του Ν.Ο.Α. καθώς και την επίδειξη από τους μαθητές μας και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Ελίζα Καραουλάνη, Μαριλένα Μήλα και Νίκο Βαλμά.

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/gymandro/2016/11/03/3%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση