Δράσεις για το περιβάλλον – Γυμνάσιο Ασκληπιείου

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στο Γυμνάσιο Ασκληπιείου υλοποιήθηκε δράση: “Αγαπώ και προστατεύω το περιβάλλον” στο πλαίσιο του κύκλου δράσεων “Δράσεις για το περιβάλλον” του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, από τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Γιάννη Γιατράκο, σε συνεργασία με τον Διευθυντή Παναγιώτη Μάρα και τους εκπαιδευτικούς Ιωάννα Μουφλούζη και Γιάννη Γαλάνη.

Η δράση αποτελεί συνέχεια εκείνης που προηγήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2016. Τότε οι μαθητές/-τριες των Β και Γ τάξεων που συμμετείχαν στη δράση, συνεργάστηκαν για τον καθαρισμό του προαύλιου χώρου του Σχολείου τους.

Κατά τη διάρκεια της νέας συνάντησης οι μαθητές/-τριες περιέγραψαν και αξιολόγησαν τις ενέργειες που έκαναν μέχρι τώρα. Στην συνέχεια συζήτησαν τα σημεία και τις ενέργειες που χρειάζονται ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συμμετοχή από όλους τους μαθητές/-τριες του σχολείου.
Τα διαχωρισμένα υλικά που μαζεύτηκαν, όπως χαρτί, πλαστικό, καπάκια, αλουμίνιο και γυαλί θα δοθούν για ανακύκλωση.

Επίσης έγινε συνάντηση της περιβαλλοντικής ομάδας με το πρόγραμμα ¨Κύκλος είναι και γιορτάζει: Ανακύκλωση φωνάζει!¨ και τους
εκπαιδευτικούς Γιάννη Γαλάνη, Ιωάννα Μουφλούζη και Κωνσταντίνο Κοντογιαννόπουλο που το εκπονούν.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση