“Κι αν ήσουν εσύ;” – Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στα ανθρώπινα δικαιώματα

Logo_KiAnHsounEsy-GR-COLOR-DiafanoΟι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνουν βιωματικό εργαστήριο το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το ΙΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένο από τον Διεθνή Οργανισμό για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (IDEA).

Το σεμινάριο γίνεται με βάση το εκπαιδευτικό υλικό της Υ.Α. το οποίο είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας («Δραστηριότητες βιωματικής μάθησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των προσφύγων, «Δεν είναι μόνο αριθμοί», «Σκληρό καρύδι») καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση («Εσύ όπως κι Εγώ», «Μονόλογοι από το Αιγαίο», κ.ά)
LogoTENet-GrΗμέρες & Ώρες:
Σάββατο 11/3/2017 09:30 – 18:30
Κυριακή 12/3/2017 09:30 – 14:30

Τόπος: 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, Δημ. Κώστα & Σκούμπη

 Αιτήσεις συμμετοχής: Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα γίνει κλήρωση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση
ΜΕΧΡΙ 8 Μαρτίου στη φόρμα αίτησης εδώ και θα ειδοποιηθούν στο προσωπικό email τους στις 09/03/2017 για το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνοδευτικό έγγραφο.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση