PEEKPE photo AttikisΠρόσκληση για συμμετοχή στην Ημερίδα που διοργανώνει η Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής σε συνεργασία με το ΚΠΕ Αργυρούπολης με θέμα την Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στις 7.00 το απόγευμα στο ΚΠΕ Αργυρούπολης (Μπουμπουλίνας 3, τρείς δρόμους πάνω από το Σταθμό του Μετρό ΑΛΙΜΟΣ).

Εισηγητές θα είναι οι:
ΣΚΟΥΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, Ομότιμος Καθηγητής Χημείας Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής της έδρας της UNESCO για τη διαχείριση και εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη στη Μεσόγειο και Πρόεδρος του ΜΙΟ.
ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,  Υπεύθυνος ΚΠΕ Αργυρούπολης, Πρόεδρος ΠΕΕΚΠΕ Αττικής.
Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει: α) τις δύο εισηγήσεις, β) συζήτηση επ’ αυτών και για τις προτεινόμενες αλλαγές και τη νέα δομή του ΚΕΑ, γ) παρουσίαση του δικτύου διασχολικών συμπράξεων Ελλάδας-Κύπρου «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» ως παραδείγματος εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία και δ) αξιολόγηση  της πορείας του δικτύου τη φετινή σχολική χρονιά.

Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη 12η μεσημβρινή της Πέμπτης 31 Μαΐου ή στο e-mail: secretary@kpea.gr ή στο τηλέφωνο 210 9959251. Από τα Σχολεία του ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΦΥΛΛΟΥ μπορούν να συμμετέχουν δύο εκπρόσωποι από κάθε Σχολείο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα εκδοθεί σχετική βεβαίωση συμμετοχών.

Πληροφορίες : Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ημερίδα