Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος και το Π.Μ.Σ. «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» του Ε.Κ.Π.Α. και  τις Διευθύνσεις  Β΄/θμιας Εκπ/σης  Α΄και Γ΄ Αθήνας για τη διοργάνωση Επιμορφωτικού Σειναρίου  με τίτλο :

” Αντιμετωπίζοντας τις φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές και στο χώρο του σχολείου “

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε 60 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και το Σάββατο 10 Μαρτίου στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας 213, Μαρούσι, (δείτε το χάρτη : https://tinyurl.com/y8j5whmx)

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 28-02-2018

Έγγραφο της Π.Ε. Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας