Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το WWF Eλλάς και τη Δνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Α΄Αθήνας για τη διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου διάρκειας 4 διδακτικών ωρών με θέμα: «Υγιή παιδιά – υγιής πλανήτης» την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 17.00 έως 20.00.

Το σεμινάριο αφορά τη με βιωματικό τρόπο παρουσίαση του ομότιτλου και εγκεκριμένου από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. (ΑΠ ΙΕΠ 30/27-7-2017) εκπαιδευτικού υλικού του WWF Eλλάς που επικεντρώνεται στη βιώσιμη διατροφή με κεντρικό μήνυμα: “’ό,τι είναι καλό για την υγεία σου είναι καλό και για τον πλανήτη”. Βασικές έννοιες του εκπαιδευτικού υλικού αποτελούν το οικολογικό και υδατικό αποτύπωμα της διατροφής, τα τροφοχιλιόμετρα και η διατροφή με βιολογικά, εποχιακά και τοπικά προϊόντα. Συντονίστριες του σεμιναρίου θα είναι η κ. Ελένη Σβορώνου και η κ. Νάνσυ Κουταβά από την ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του WWF Eλλάς.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 36 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, Λεωφ. Κηφισίας 213, Μαρούσι, (δείτε το χάρτη : https://tinyurl.com/y8j5whmx ) την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 17.00-20.00.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεωνΔευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018.