Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης,στο πλαίσιο της υποστήριξης των καθηγητών που αναλαμβάνουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης στο έργο τους, συνεργάζεται με το British Council και  τη Διεύθυνση  Β΄/ θμιας Εκπ/σης Γ΄Αθήνας για τη διοργάνωση σεμιναρίου με τίτλο :

” Δεξιότητες Ζωής – Διαμορφώνοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες “

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις προαναφερθείσες Διευθύνσεις και θα διεξαχθεί στο British Council, Πλατεία Κολωνακίου 17 και ώρες 15.30-19.45 μμ.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών είναι αρκετά περισσότερες από 30, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί εκ νέου το σεμινάριο, την επόμενη Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, τις ίδιες ώρες.

Το σεμινάριο θα έχει βιωματικό-εργαστηριακό χαρακτήρα και μεταξύ άλλων, θα παρέχει στους επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς:

  • πληροφορίες πάνω στις δεξιότητες ζωής, τους εκπαιδευτικούς στόχους και τη μεθοδολογία του προγράμματος
  • πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα και πώς μπορεί να φιλοξενηθεί στα σχολεία
  • μία κοινότητα για ανταλλαγή εμπειριών και υλικού και για αναζήτηση υποστήριξης για περαιτέρω πρωτοβουλίες και συνεργασία.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Τρίτη  7 Νοεμβρίου 2017.