kpe stylidaΚατά  την  τριετία 2008-2011, ιδρύθηκε και λειτούργησε το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. του ΚΠΕ Στυλίδας- Υπάτης, «Κλιματικές αλλαγές – Ακραία καιρικά φαινόμενα».  Το Δίκτυο κατά την εννεαετή λειτουργία του, μέσα  από σχετικές με το σκοπό ίδρυσής του δράσεις, έχει παρουσιάσει θετικά αποτελέσματα, χάρη στην καλή συνεργασία και αποτελεσματικότητα των συναδέλφων, των μαθητών και των φορέων που συμμετείχαν σ’ αυτό.

Το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, ως συντονιστής του δικτύου, θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο δίκτυο έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στην Π.Ε. για τις κλιματικές αλλαγές,   πρόκειται να αιτηθεί ανανέωση της λειτουργίας του τα σχολικά έτη 2017-2018, 2018-2019 & 2019-2020.
Προκειμένου να διαμορφώσουμε τις επιτροπές του Δικτύου για την υποβολή του αιτήματος, παρακαλούμε, εάν και εφόσον επιθυμείτε  να συμμετάσχετε με ενεργό ρόλο στη λειτουργία του, να μας γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας και το ρόλο που θα επιθυμούσατε στη νέα συνεργασία.
Η πρόσκληση αφορά:
  • Τα ΚΠΕ,  ως συνεργαζόμενα ΚΠΕ
  •  Τα μέλη των Π.Ο. των ΚΠΕ (συμμετοχή στη συντονιστική επιτροπή ή στην παιδαγωγική ομάδα, ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη)
  •  Τους υπεύθυνους σχολικών δραστηριοτήτων σχολείων (συμμετοχή στη συντονιστική επιτροπή ή στην παιδαγωγική ομάδα, ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη)
  • Εκπαιδευτικούς Π&Δ Εκπ/σης (συμμετοχή στη συντονιστική επιτροπή ή στην παιδαγωγική ομάδα, ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη)

Επισυνάπτεται η νέα αίτηση συμμετοχής, με την παράκληση αφού τη συμπληρώσετε να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης μέχρι 13-10-2017.