kpe arhanonΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και του υποέργου 2, Άξονας προτεραιότητας 6, στις περιφέρειες σε μετάβαση και μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης και με το Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς όλης της χώρας που συμμετέχουν στο Εθνικό Δίκτυο «Τουρισμός και Περιβάλλον», με τίτλο:

“Τουρισμός και Περιβάλλον: Τοπικές καλλιέργειες και προϊόντα”

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου, το Σάββατο 18 Μαρτίου και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρχανών (Παλιό Κτήριο Δίας, Αρχάνες) και στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Κρήτης.
Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 16:00 της Παρασκευής και η λήξη του στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής και απευθύνεται σε 80 εκπαιδευτικούς της χώρας.
Στο Σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν :
α) εκπαιδευτικοί από σχολικές μονάδες της χώρας ενταγμένες στο θεματικό δίκτυο «Τουρισμός και περιβάλλον».
β) εκπαιδευτικοί των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του Δικτύου.
γ) Υπεύθυνοι Σχολικών δραστηριοτήτων των Δ/σεων που σχολεία τους ανήκουν στο Δίκτυο.
δ) Εκπαιδευτικοί της Συντονιστικής Επιτροπής και της Παιδαγωγικής Ομάδας του Δικτύου.
ε) Εκπαιδευτικοί που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Δίκτυο εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις

Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών θα υποβάλλονται στους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) – Σχολικών Δραστηριοτήτων (Σ.Δ.) μέχρι την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017. Οι Υπεύθυνοι Π.Ε. – Σ.Χ. πρέπει να να αποστείλουν τις αιτήσεις (ονόματα εκπαιδευτικών με σειρά προτεραιότητας) στο ΚΠΕ Αρχανών μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.