Μετά την εξασφάλιση της παράτασης της χρηματοδότησης της λειτουργίας των ΚΠΕ για το υπόλοιπο της φετινής σχολικής χρονιάς και σε συνεννόηση με τους Υπευθύνους Π.Ε. των Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπ/σης Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθηνών και Πειραιά, το ΚΠΕ Αργυρούπολης προγραμματίζει την πραγματοποίηση του 105ου (από της ιδρύσεώς του) τριήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης των παραπάνω Δ/νσεων στις 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2017. Θέμα του σεμιναρίου θα είναι:

«Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία: Το πράσινο και το κόκκινο των πόλεων – αίτια και συμμετοχική αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων»

Τα προγράμματα που θα αναπτυχθούν θα είναι:
α. «Ο κήπος του ΚΠΕ – το πράσινο στην πόλη»
β. «Ενέργεια – Κυκλοφοριακό – Ατμοσφαιρική Ρύπανση

 Το σεμινάριο απευθύνεται συνολικά σε σαράντα πέντε (45) εκπαιδευτικούς από τις Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθηνών και Πειραιά  (9 από κάθε Δ/νση). Σε περίπτωση που μια Δ/νση δεν συμπληρώνει τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετοχών, τα κενά θα συμπληρώνονται αναλογικά από αναπληρωματικούς εκπαιδευτικούς άλλων Δ/νσεων. Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν θα επιλεγούν από τους Υπευθύνους Π.Ε. και τους Διευθυντές των Δ/νσεων Εκπαίδευσης με την προϋπόθεση να υλοποιούν πρόγραμμα Π.Ε. στα Σχολεία τους τη φετινή σχολική χρονιά. Σε περίπτωση πληθώρας συμμετοχών καλό είναι να δοθεί προτεραιότητα σε συναδέλφους που δεν έχουν παρακολουθήσει άλλο σεμινάριο στο ΚΠΕ Αργυρούπολης.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική  Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 31 Ιανουαρίου 2017