Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Δ.Δ.Ε. Γ΄Αθήνας, προτίθεται να διοργανώσει Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο διάρκειας 6 διδακτικών ωρών, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 και ώρες : 9.45 ( προσέλευση) – 14:00 με τίτλο :

«Θεατρικές τεχνικές και παιχνίδια στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία»

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν Θεατρικές Τεχνικές και Παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς στη βιωματική μάθηση και  στη διαθεματική προσέγγιση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και να αναπτυχθούν δραστηριότητες αίσθησης, κίνησης, έκφρασης, ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να μπαίνουν στη σύμβαση του παιχνιδιού.

Το εργαστήριο θα συντονίσει ο κ. Σίμος Παπαδόπουλος , επίκουρος Καθηγητής Θεατρολογίας Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Εμψυχωτής Θεάτρου Βιογραφικό : http://eled.duth.gr/faculty/dep/cv_Papadopoulos_gr.pdf

Το θεατρικό εργαστήριο, θα διεξαχθεί στο Χώρο Τέχνης 14Η ΜΕΡΑ (Καλλιρόης 10, Αθήνα/ Μετρό : Ακρόπολη Τραμ : Βουλιαγμένης /Χάρτης: http://www.14mera.gr/map.asp) και απευθύνεται σε 20 εκπαιδευτικούς  (10 από κάθε Διεύθυνση).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ντύσιμο άνετο, ελαφρύ. Απαραίτητες οι βαμβακερές ή μάλλινες κάλτσες.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική  Φόρμα συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 27 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00μ.μ.