Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας διά της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να υλοποιήσει  Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και τα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή», στο πλαίσιο του έργου GreeNet (Environmental Education through Enquiry and Technology, με τίτλο :

«Σχολικοί κήποι από το Α έως το Ω και πράσινη σχολική επιχειρηματικότητα»

 το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρες 09.00-16.00  στο  1ο ΕΠΑ.Λ. Αμαρουσίου, Κτήμα Μακρυκώστα (Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.), τηλ. σχολείου: 2102821050.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς των Σχολείων της Διεύθυνσης, με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με τη δημιουργία και συντήρηση σχολικών κήπων ή δραστηριοποιούνται σε στοχευμένες αειφορικές δράσεις με γνώμονα την οργανωμένη επιστημονική, διδακτική και παιδαγωγική προσέγγιση του θέματος.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα επιλεγούν 40 εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2014-15.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να φέρουν από μια σακκούλα οργανικά υπολείμματα για το εργαστήριο της κομποστοποίησης (φλούδες από πατάτες, από φρούτα  και λαχανικά, τσάι, καφέ φίλτρου, ξηρό ψωμί, τσόφλια αυγών κ.λπ.)

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014.

Φόρμα Συμμετοχής

Έγγραφο του Τμήματος Π.Ε.