Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας διά των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης,  προτίθεται να υλοποιήσει

Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο για τη δημιουργία και χρήση wiki,

τη Δευτέρα 29-09-14 στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ψυχικού, Ξενοπούλου 13, στάση μετρό Εθνική Άμυνα ή Κατεχάκη, τηλ. σχολείου: 2106724743, και ώρες 15.15-18.45.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν προγράμματα Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη χρήση και στη δημιουργία ενός wiki, έτσι ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως συνεργατικό διαδικτυακό χώρο για τα προγράμματα που αναλαμβάνουν, ή για τη διδασκαλία των μαθημάτων τους.

Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στη σχετική ανάρτηση του ιστολογίου του τμήματος Αγωγής Υγείας: http://agogiygeiasdidevath.blogspot.gr/2014/09/wiki.html

Ώρα προσέλευσης: 15:00μ.μ.

Tα ονόματα των συμμετεχόντων έχουν αναρτηθεί και στο ιστολόγιο του τμήματος Αγωγής Υγείας. Τα wiki που έχουν δημιουργηθεί για την ανάρτηση του υλικού των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης βρίσκονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις agygvath.pbworks.com και  perivallontikivathinas.pbworks.com αντίστοιχα. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να έχουν μαζί τους σε ηλεκτρονική μορφή τις εργασίες που εκπονήθηκαν κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη για να τις αναρτήσουν.
 
Έγγραφο Τμημάτων Α.Υ. και Π.Ε.
Πίνακας συμμετεχόντων εκπαιδευτικών
Δείτε το στο slideshare.net