Η  Παιδαγωγική Ομάδα του Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΣΠΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) οργανώνει το 1ο Πανελλαδικό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ποιες είναι οι αναγκαίες διεργασίες για το χτίσιμο του ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε;»

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας , Πολιτιστικών).

 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της ΕΛΛΕΤ το Σαββάτο 21 Ιουνίου 2014  από τις 9.00π.μ μέχρι τις 17.30μ.μ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Για την καλύτερη διοργάνωση του σεμιναρίου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτηση τους στη δικτυακή φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://docs.google.com/forms/d/1sGBxJ-cMqXxkVleXJK9R2djVvnpEeOUP6-IRHYuBym0/viewform το αργότερο μέχρι τις 13 Ιουνίου 2014.

Επικοινωνία – δηλώσεις συμμετοχής: Φωτεινή Μανιατάκου (Msc, Συνεργάτης ΣΠΕ) Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Τριπόδων 28, 10558, Πλάκα,
Τηλ. 210-3225245 εσωτ.5  fax. 210-322524
spe@ellinikietairia.gr και aeiforosxoleio@gmail.com
 
Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο