The European Wergeland Centre σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης , το Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού του Μαυροβουνίου καθώς κα με το Bureau for Educational Services στο Μαυροβούνιο θα διοργανώσουν τον Ιούνιο 2014 την 3η Θερινή Ακαδημία Νοτιοανατολικής Ευρώπης «Ανθρώπινα Δικαιώματα σε Δράση» ( South East Europe Summer Academy Human Rights in Action).

Η φετινή Θερινή Ακαδημία θα λάβει χώρα  στο Cetinje/Μαυροβούνιο  από τις 20 έως τις 28 Ιουνίου 2014, συνδυάζει εκπαίδευση μιας εβδομάδας και μια 6μηνη online παρακολούθηση καθώς και προπαρασκευαστικές εργασίες. Οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν μέρος στην Θερινή Ακαδημία ως ομάδα αποτελούμενη από 3 μέλη:  δύο εκπρόσωποι του ίδιου σχολείου ( ο διευθυντής της σχολικής μονάδας και ένας εκπαιδευτικός) μαζί με έναν εκπρόσωπο μιας ΜΚΟ   ή  έναν εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων:   28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Υποβολή αιτήσεων: με e-mail στη διεύθυνση j.skoien@theewc.org , με κοινοποίηση στη διεύθυνση Rona.BROWN@coe.int.
Επισημαίνεται ότι όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν απευθείας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση χωρίς κοινοποίηση στο Υ.ΠΑΙ.Θ.
Περισσότερες πληροφορίες για τη Θερινή Ακαδημία καθώς και για τον τρόπο συμμετοχής θα βρείτε στον ιστότοπο: http://www.theewc.org/

Έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.