Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου και η Επιστημονική Ένωση «Νέα Παιδεία», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, διοργανώνουν διημερίδα με θέμα:

“Διδάσκοντας τη γλώσσα μέσα από τις γλώσσες των μαθημάτων του σχολείου”

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα «Οδυσσέας Ελύτης» των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι).

Την πρώτη ημέρα θα παρουσιαστούν εισηγήσεις που αφορούν στην επαφή των μαθητών με τη γλώσσα μέσα από το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, τη δημιουργική γραφή με τη Χρήση Πολυμέσων, τα Αρχαία Ελληνικά και την Ιστορία.
Τη δεύτερη ημέρα θα παρουσιαστούν εισηγήσεις που αφορούν στην επικοινωνία των μαθητών με τη γλώσσα μέσα από τη Λογοτεχνία, τα Μαθηματικά, τη Φυσική, τη Βιολογία, την Τεχνολογία και τις Ξένες Γλώσσες.

 Για να δείτε το πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου μας, www.avgouleaschool.gr, και να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στην αρχική σελίδα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο μας στο 211 500 2300, με την κυρία Δραγούνη Εύη (εσωτ. 110) κατά τις πρωινές ώρες (09:00-14:00) ή με την κυρία Λούπη Πέρσα (εσωτ. 114) κατά τις απογευματινές (16:00-20:00). Τέλος, μπορείτε να εγγραφείτε δηλώνοντας τα στοιχεία σας στη γραμματεία του σχολείου κατά τη διάρκεια της διημερίδας. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν σε όσους παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας στο τέλος αυτής.

 Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αφίσσα διημερίδας