Το Κ.Π.Ε.  Στυλίδας-Υπάτης, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφορία, Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για τους ενήλικες» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» διοργανώνει ετήσια Πανελλήνια συνάντηση- επιμορφωτικό διήμερο σεμινάριο δεκαεπτά (17) διδακτικών ωρών για εκπαιδευτικούς, καθώς και συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής, στα πλαίσια των δράσεων  του Εθνικού θεματικού δικτύου  «Κλιματικές Αλλαγές-Ακραία Καιρικά Φαινόμενα»

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης, στην Στυλίδα, στις  1 & 2 Φεβρουαρίου 2014  θα έχει ως θέμα:

«Φυσικές καταστροφές και κλιματική αλλαγή.

Η πρόληψή τους , πρόκληση για τον ενεργό πολίτη»

και  απευθύνεται:

Σε εκπαιδευτικούς και υπευθύνους Π.Ε. ή σχολ. δραστηριοτήτων,  που συμμετέχουν ως μέλη ή αναπληρωματικά μέλη  του συντονιστικού  του δικτύου.
Στους Υπευθύνους Π.Ε. ή σχολικών δραστηριοτήτων, των οποίων σχολεία της διεύθυνσής τους είναι ενταγμένα στο δίκτυο.
Σε εκπαιδευτικούς που εκπονούν προγράμματα Π.Ε. με θέμα τις «Κλιματικές Αλλαγές-Ακραία Καιρικά Φαινόμενα» και το σχολείο τους συμμετέχει στο Εθνικό θεματικό δίκτυο «Κλιματικές Αλλαγές-Ακραία Καιρικά Φαινόμενα»
 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο στους αντίστοιχους Υπευθύνους, μέχρι τις  17 Δεκεμβρίου 2013.

Έγγραφο του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης

Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο