Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κυκλάδων

Υπεύθυνος Ο.Φ.Α. Τσιομπάνης Λάζαρος Υπεύθ. προγ. Κολύμβησης Τσαρτσαπάκης Ι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στις 30/04/2018 ξεκίνησε για φέτος το πρόγραμμα εκμάθησης της κολύμβησης για την Γ΄και Δ΄τάξη των Δημοτικών Σχολείων της Σύρου. Το πρόγραμμα για το 3ο τρίμηνο περιλαμβάνει 10 Δημοτικά Σχολεία τα οποία συμμετέχουν με την Γ΄Δημοτικού και ένα σύνολο 234 μαθητών. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Σύρου-Ερμούπολης φιλοξενεί το πρόγραμμα και τη φετινή χρονιά, ενώ για πρώτη φορά διατέθηκε η πισίνα εκμάθησης η οποία βοήθησε στην άμεση εξοικείωση των μαθητών με το υγρό στοιχείο. Ο συντονισμός του προγράμματος έγινε από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπ/ση Κυκλάδων και τους Δ/ντές, Δ/ντριες των Δημοτικών Σχολείων. Τη μεταφορά των μικρών μαθητών ανέλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Σύρου. Τα μηνύματα μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά και οι μικροί μαθητές απολαμβάνουν μαθήματα υψηλής ποιότητας τα οποία είναι τόσο απαραίτητα για την σωστή ψυχοσωματική  τους ανάπτυξη. Εκπαιδεύτριες του προγράμματος είναι για αυτό το τρίμηνο οι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής με ειδικότητα κολύμβησης, κυρίες Σταμπουλή Βάλη, Κανακάρη Ελπίδα και Κούτρα Βαρβάρα.

Προκήρυξη αγώνων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Φάσης – Προημιτελικοί Αγώνες (12ου και 13ου ομίλου και β’ υποομίλου 2ου ομίλου) Μαθητών-τριών Γενικών Λυκείων & ΕΠΑ.Λ. Σχολικού Έτους 2017 – 2018

Προκήρυξη Μπασ – Ποδοσ Νησιά 2017-18_signed

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

Από τις 678 αιτήσεις μεταθέσεως των εκπαιδευτικών ΠΕ11 ικανοποιήθηκε το 0,15%, δηλαδή μία (1) μόνο και αυτή ανήκε σε ειδική κατηγορία!

Στατιστικά Γενικών Μεταθέσεων 2018 ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Επόμενα άρθρα »