Το Κ.Π.Ε Ανωγείων και το Κ.Π.Ε. Βάμου  σε συνεργασία με τους Υπευθύνους  Σχολικών Δραστηριοτήτων της Κρήτης και το Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη, διοργανώνουν τριήμερο  επιμορφωτικό Σεμινάριο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΚΠΕ Ανωγείων στο Εθνικό  Θεματικό  Δίκτυο «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο Φως» που συντονίζει το ΚΠΕ Βάμου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις  18-19-20 Ιουνίου 2015 στο ΚΠΕ Ανωγείων, στα Ανώγεια  Ρεθύμνης.

Θέμα του Σεμιναρίου:

«Η σημασία της γεωποικιλότητας  στα προγράμματα Π.Ε.: τα σπήλαια του Ψηλορείτη»

  • Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς, των οποίων οι σχολικές ομάδες είναι ενεργά μέλη του δικτύου «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο φως» και οι οποίοι θα έχουν προτεραιότητα στην επιλογή.
  • Συμπληρωματικά μπορούν να λάβουν μέρος και εκπαιδευτικοί που προτίθενται να συμμετάσχουν  με ομάδα μαθητών την επόμενη σχολική χρονιά στο εν λόγω δίκτυο.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απουσία όσων εκπαιδευτικών συμμετάσχουν στο σεμινάριο να μην παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν από τους εκπαιδευτικούς στην ΔΔΕ Ηλείας, υπόψη Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, το αργότερο μέχρι Παρασκευή  23 Μαΐου  2015.

Για την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για την Αίτηση ΕΔΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***