ΨΗΦΙΑΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΕΧΝΗΣ

Σας επισυνάπτω το «ψηφιακό λεξικό τέχνης» το οποίο θα μπορούσε να δημιουργηθεί με τα παιδιά στα πλαίσια ενός πολιτιστικού προγράμματος που διατρέχει όλο το σχολικό έτος και προσθέτουμε τα σχετικά λήμματα κάθε φορά που δουλεύουμε κάποιο έργο τέχνης. Οι μαθητές αντιγράφουν τον τίτλο κάθε έργου μέσα στα πλαίσια που βρίσκονται δίπλα σε κάθε εικόνα. Οι τίτλοι των έργων είναι γραμμένοι με έντονα γράμματα για να ξεχωρίζουν. Το παρόν μπορεί να δοθεί στο τέλος της σχολικής χρονιάς είτε σε έντυπη είτε σε ψηφιακή μορφή.

ψηφιακο λεξικο τεχνης

ΜΕΛΙΣΣΑ

Αυτές τις μέρες ασχοληθήκαμε με την μέλισσα. Μιλήσαμε για την ανατομία της, πως παράγεται το μέλι και τα προϊόντα που παίρνουμε απο αυτό το υπέροχο έντομο. Σας επισυνάπτω και μερικά φύλλα εργασίας σχετικά!

 

το-σταυρολεξο-της-μελισσας-2 (2)φυλλο-εργασιας-μελισσας-1 (2)μελισσα-μαθηματικα-1 (1)

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο μου!!!

Ονομάζομαι Σαμαρτζίδου Γεωργία και είμαι νηπιαγωγός. Αυτή τη στιγμή υπηρετώ στον ακρτικό  Έβρο. Λατρεύω την δουλειά μου και φυσικά τα παιδάκια( τους μαθητές μου και τα βιολογικά μου παιδιά!). Αυτό το ιστολόγιο κατασκευάστηκε προς ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους και φυσικά για όποιον έχει σχέση με παιδιά. Καλή πλοήγηση!