poster DNA Day 2014                                                  DNA badgeDNA Day 2014

Η Αγγελική, η Άννα, η Αργυρώ, η Ελευθερία, η Εύα και ο Νίκος ανέλαβαν να παρουσιάσουν στους συμμαθητές τους (της Α΄και της Β΄Λυκείου στο ΓΕΛ Μούδρου) ένα χρονολόγιο αφιερωμένο στην ανακάλυψη της διπλής έλικας, στηριζόμενοι σε υλικό που αναρτήσαμε εδώ άλλοτε (https://blogs.sch.gr/geortsolbio/2014/04/17/dna-day-material/).

Speakers DNA Day

 

Το αρχειακό φωτογραφικό υλικό που υποστήριξε την παρουσίαση αυτή διατίθεται σε όποιον ενδιαφέρεται μέσω e-mail από τον υπογράφοντα (geortsolbio(at)schτελειαgr ή jorge_tsolakis(at)yahooτελειαcom).

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι μαθητές έλαβαν είτε αναμνηστικά (στυλό, κονκάρδες, υδατοτατουάζ με το μόριο του DNA) είτε βιβλία (ανάλογα με τις επιδόσεις τους στο μάθημα της Βιολογίας αυτή τη σχολική χρονιά) από τον διευθυντή και τον σύλλογο των διδασκόντων του σχολείου.

                            B'Lykeiou DNA DayA'Lykeiou DNADay

Κι επειδή η εκδήλωση έλαβε χώρα προχωρημένο μεσημέρι, σκεφτήκαμε ότι δεν θα ταίριαζε να έχουμε γλυκά κεράσματα! Οπότε στον μπουφέ για φέτος βάλαμε απουσία! Στην επόμενη όμως επετειακή ημέρα για το DNA το 2015, σίγουρα θα υπάρχουν και συνοδευτικά εδέσματα από τα χεράκια των συμμετεχόντων!

DNADay memos