Feed
Άρθρα
Σχόλια
P1010002

Ανακοινώνουμε, λοιπόν τους πίνακες των δηλώσεων μαζί με τα μόρια και παρακαλούμε να προχωρήσετε σε προσεκτικό έλεγχο. Ο δημόσιος έλεγχος είναι ουσιαστικό στοιχείο της διαδικασίας και θα διευκολύνει το ΠΥΣΠΕ σημαντικά στη συνεδρίασή του. Κατά τον έλεγχο θα πρέπει να προσέξετε αν έχουν καταχωρηθεί όλες οι προτιμήσεις σας και με την σωστή σειρά. Αν έχουν προσμετρηθεί σωστά τα μόρια σας και έχουν αποδοθεί σωστά τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης.

Τη Δευτέρα 30-6-2015 ολοκληρώσαμε την καταχώριση και τον έλεγχο των δηλώσεων προτίμησης των εκπαιδευτικών ΠΕ60 & ΠΕ 70 στο σύστημα (e-data). Ανακοινώνουμε, λοιπόν τους πίνακες των δηλώσεων μαζί με τα μόρια και παρακαλούμε να προχωρήσετε σε προσεκτικό έλεγχο. Ο δημόσιος έλεγχος είναι ουσιαστικό στοιχείο της διαδικασίας και θα διευκολύνει το ΠΥΣΠΕ σημαντικά στη συνεδρίασή του. Κατά τον έλεγχο θα πρέπει να προσέξετε αν έχουν καταχωρηθεί όλες οι προτιμήσεις σας και με την σωστή σειρά. Αν έχουν προσμετρηθεί σωστά τα μόρια σας και έχουν αποδοθεί σωστά τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης. Για να είναι ολοκληρωμένη η καταχώριση στο τέλος θα πρέπει να υπάρχει η καταγραφή «παρελήφθη».

Οι παρατηρήσεις και οι ενστάσεις σας , παρακαλούμε να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 3/7/ 2015 στην Διεύθυνση ΠΕ Βοιωτίας ώστε να τις εξετάσει άμεσα το ΠΥΣΠΕ κατά την προγραμματισμένη συνεδρίασή του. Αν δεν εντοπιστούν προβλήματα είναι πιθανό το ΠΥΣΠΕ μετά τον τελικό έλεγχο να προχωρήσει και στη διαδικασία των μεταθέσεων . Στην περίπτωση αυτή την Δευτέρα το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα δοθεί περιθώριο για υποβολή εντάσεων

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 70

Πίνακας Αιτήσεων Εκπαιδευτικών ΠΕ 60

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων