Feed
Άρθρα
Σχόλια

γωνιά διαλόγουΜετά την ολοκλήρωση της καταγραφής και των εσωτερικών ελέγχων που προχώρησε το τμήμα Μητρώου της γραμματείας, δημοσιοποιούμε τους Πίνακες Εσωτερικών Μεταθέσεων για τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ 20, ΠΕ 19, ΠΕ 16.01, ΠΕ11, ΠΕ06, ΠΕ05 της Διεύθυνσης Π.Ε Βοιωτίας.

Σ’ αυτούς διακρίνονται τα μόριά τους μετά την καταχώριση τους στο e- data, ώστε να γίνει έλεγχος από κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα μέλη της ομάδας  είναι η  κ.Παρασκευή Καραβασίλη, κ.Μαργαρίτα Λάμπρου, κ.Αναστασία Δήμα υπό το συντονισμό της προϊσταμένης της γραμματείας κ. Σοφίας Άννη –Θεοχάρη η οποία αναλάμβανε τη διαχείριση των αιτήσεων και την καταγραφή της εξέλιξης της διαδικασίας σε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Επισημαίνουμε ότι τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης θα προστεθούν αφού πρώτα γίνουν οι δηλώσεις τοποθέτησης και φυσικά οι επικαιροποιημένοι πίνακες θα ξανααναρτηθούν για δημόσιο έλεγχο. 

Ο δημόσιος έλεγχος είναι ουσιαστικό στοιχείο μιας διαδικασίας και μας προφυλάσσει από λάθη ή αβλεψίες που πιθανόν θα οδηγήσουν στην επανάληψη της διαδικασίας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης λάθους μέχρι Δευτέρα 16-2-2015

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΛΑΘΟΥΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων