Feed
Άρθρα
Σχόλια

      Προκειμένου το ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας να προβεί στην διαδικασία των εσωτερικών αποσπάσεων, των αποσπάσεων σε ΣΜΕΑΕ  και των προσωρινών τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών της διάθεσης αρμοδιότητάς του, καλεί:

Α. Όλους του εκπαιδευτικούς Π.Ε. δασκάλους, νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που επιθυμούν να βελτιώσουν την οργανική τους θέση και

Β. Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας, για οποιοδήποτε λόγο (στη διάθεση από προηγούμενα έτη, τους νεοδιοριζόμενους του 2010 και όσους αποσπαστούν στο νομό μας από άλλα ΠΥΣΠΕ)

να προσέλθουν στη  Διεύθυνση  Π.Ε. Βοιωτίας ή το 1ο Γραφείο Π.Ε. Βοιωτίας από 26 Ιουλίου   έως 16 Αυγούστου 2011 και καθημερινά από τις 8.30’  έως τις 14.30’  για να  υποβάλουν τη σχετική Δήλωση προτίμησης  σε όποιες Σχολικές Μονάδες επιθυμούν.

Υπόδειγμα αιτήσεων Απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ και Δήλωσης Προσωρινής τοποθέτησης υπάρχει στη Διεύθυνση και στο 1ο Γραφείο Α/θμιας Εκπ/σης καθώς και συνημμένα στo κείμενο της ανάρτησης.

Επισημαίνουμε ότι οι δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν απευθείας στη Διεύθυνση ή το 1ο Γραφείο Α/θμιας Εκπ/σης ή να αποσταλούν με FAX,μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, με ευθύνη των ενδιαφερομένων.

Το έντυπο της αίτησης Απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ και της Δήλωσης Προσωρινής τοποθέτησης μαζί με το σύνολο των σχολικών μονάδων διατίθενται και στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε.Βοιωτίας  και στην ιστοσελίδα του 1ου Γραφείου Π.Ε. Βοιωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων