Feed
Άρθρα
Σχόλια

4oΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΗΒΑΣ 026Σε περιπτώσεις εκτάκτων συνθηκών, που τίθεται θέμα αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων λειτουργεί στη Δ/νση Π.Ε. Βοιωτίας «Μηχανισμός Διαχείρισης Εκτάκτων Συνθηκών» υπό το συντονισμό της Προϊσταμένης Διοικητικών Θεμάτων κας Θεοχάρη – Άννη Σοφίας.(τηλ σταθερό: 2261087775 και κινητό 6976867123) με αναπληρωτή τον κ Άγγελο Κιούση (τηλ σταθερό: 2261028315 κινητό 6947931195)

Οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων οφείλουν να διαμορφώνουν εικόνα για την κατάσταση της σχολικής μονάδας τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της λειτουργίας της και να  διαβιβάζουν τηλεφωνικά την εκτίμησή τους στην/στον υπεύθυνη/ο Διαχείρισης (στο σταθερό τηλέφωνο της Υπηρεσίας ή στο κινητό της τηλέφωνο).

Στη συνέχεια θα πρέπει την αιτιολογημένη εισήγησή τους να την αποστέλλουν και εγγράφως στη Δ/νση Π.Ε. Βοιωτίας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η Δ/νση αφού σχηματίσει άποψη από τις εισηγήσεις των Διευθυντών των σχολικών μονάδων οφείλει να προχωρήσει στη δική της εισήγηση προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμους ή Περιφέρεια).

Η εισήγηση των Διευθυντών των σχολικών μονάδων βασίζεται σε μετάβασή τους στη σχολική μονάδα ή αν αυτό δεν είναι εφικτό σε πληροφορίες που έχουν εξασφαλίσει τηλεφωνικά από έγκυρη πηγή (γονείς, γείτονες του σχολείου).

Σε κάθε περίπτωση η άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δ/νση και η αποστολή  στη συνέχεια και γραπτής εισήγησης είναι υπηρεσιακή υποχρέωση του Δ/ντή που πρέπει να  γίνεται έγκαιρα και έγκυρα.

Η εισήγηση της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμους ή Περιφέρεια) για την αναστολή της λειτουργίας της κάθε σχολικής μονάδας είναι αναγκαίο στοιχείο της διαδικασίας ώστε να αποφεύγεται η βεβιασμένη και άσκοπη αναστολή.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων