Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το blog;

Επειδή έκανα κάποιες αλλαγές (παρεμβάσεις στο θέμα) στην εμφάνιση του blog θα ήθελα:

  • τη γνώμη σας (αν σας φαίνεται καλό) και
  • να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την λειτουργία του (αν φορτώνεται σωστά, αν εμφανίζει σφάλματα, αν καθυστερεί κλπ).
  • προτάσεις για βελτιώσεις

Περιμένω λοιπόν τα σχόλιά σας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/ezavag/2010/11/26/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-blog/

30 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Είδα κι απόειδα με το Linkwithin και τελικά το απενεργοποίησα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν πειράζει … δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή 🙂

  2. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
    Παρατήρησα σήμερα (28/3) ότι ο κώδικας για τη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ στη θέση που τον έβαλα επηρέαζε το σχολιασμό άρθρων (δηλ. το theme Arclite που έχω δίνει τη δυνατότητα να απαντάς ή να κάνεις παράθεση στα σχόλια περνώντας απλά το ποντίκι πάνω από ένα σχόλιο… αυτό σταμάτησε να λειτουργεί) Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για το πού μπορεί να μπει ο κώδικας ας αφήσει σχόλιο …

    Προς το παρόν την έχω απενεργοποιήσει.

  3. ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ THEME ARCLITE …

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ….

    1. ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ … ΩΡΑΙΑ “ΛΑΧΤΑΡΑ” 🙂

  4. Από εχτές ενεργοποίησα το νέο theme Graphene. Το θέμα αυτό το πρότεινα στην ομάδα υποστήριξης να μας το προσθέσουν. Η ομάδα το έβαλε στα διαθέσιμα θέματα και τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν.
    Βέβαια με κούρασε λίγο για να τα βάλω όλα (όσα μπόρεσα) στη θέση τους, αλλά το θέμα έχει πολλές παραμέτρους και πολλές δυνατότητες.
    Αλλαγή λοιπόν για να αλλάξει λίγο και η διάθεσή μας η οποία με όσα συμβαίνουν σήμερα είναι πάρα … μα πάρα πολύ άσχημη.

    Και πάλι να ευχαριστήσω την ομάδα υποστήριξης.

  5. Ξαναέβαλα το Linkwithin. Το είδα να δουλεύει σωστά (το μόνο είναι ότι δεν εμφανίζει 3 καταχωρήσεις που ζήτησα αλλά 4).
    Προς το παρόν, το μόνο που δεν λειτουργεί σωστά είναι ότι δεν μπορείς να γράψεις απάντηση σε σχόλιο. Το να σχολιάσεις απλά, λειτουργεί.

    Φοβάμαι όμως ότι αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου. Είδα ότι κι άλλα blogs έχουν παρόμοιο πρόβλημα.

  6. Αυτή τη στιγμή έχουν χαθεί όλες οι εικόνες από τα άρθρα, τα avatars όλων έχουν αλλάξει ….
    Θέλω να υποθέσω ότι γίνεται κάποια συντήρηση και μάλλον δεν είναι ώρα για backup από μέρους μας.

  7. Καλησπέρα. Βρήκατε κάποια λύση με το LinkWithin τελικά?
    Και στο δικό μου blog, βγάζει τα You Might Also Like, στην πρώτη σελίδα επάνω από το άρθρο, και όταν ανοίγουμε το άρθρο στο κάτω μέρος της σελίδας, που είναι το ποιο σωστό και το ποιο όμορφο. Το blog μου είναι το http://blogs.sch.gr/stekarapa

    1. Από ότι κατάλαβα, έχει να κάνει με το theme που έχει επιλέξει ο καθένας στο blog του. Πχ. με αυτό που έβαλα, το δείχνει σωστά.
      Εκεί που μάλλον υπάρχει πρόβλημα είναι με τις απαντήσεις στα σχόλια. Αν επιλέξεις να απαντήσεις σε κάποιο, τότε το πλαίσιο κειμένου “μπλοκάρει” και δεν μπορείς να γράψεις. Δεν αναφέρομαι στη διαχείριση σχολίων μέσα από τον πίνακα ελέγχου, αλλά στις απαντήσεις σε σχόλια που μπορεί να κάνει ένας αναγνώστης του blog.

  8. Κάτι συνέβη και επανήλθαν οι default ρυθμίσεις στο theme που έχω ενεργό (Graphene)
    Δεν ξέρω τι έχει γίνει και δεν μπορώ να αλλάξω καμιά επιλογή στο θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση