Αποτελέσματα 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου eTwinning

Περισσότεροι των 420 συνέδρων, συμμετείχαν στις εργασίες του  3ο Πανελλήνιου Συνεδρίου «Αξιοποίηση των ΤΠΕ και της ανοικτότητας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Παρουσιάστηκαν 70 εργασίες σε παράλληλες συνεδρίες, 13 workshops με  ενεργό συμμετοχή, 6 κεντρικές εισηγήσεις και αντίστοιχες προσκεκλημένες ομιλίες.

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου ξεκίνησε με τις παρακάτω εισηγήσεις:

«Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Προγραμματισμού, από την ιδέα στην υλοποίηση» Παναγιώτης Πετρόπουλος, Περιφερειακός Δ/ντής Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκ/σης Πελοποννήσου.

«Πώς η δράση eTwinning συντελεί στη διάπλαση της επόμενης γενιάς ενεργών και ψηφιακά εγγράμματων πολιτών», Δρ. Μιχάλης. Παρασκευάς, υπεύθυνος της δράσης.

«Πώς το ανοιχτό λογισμικό, το ανοιχτό περιεχόμενο και το ανοιχτό υλικό συμβάλλουν στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας», Θεόδωρος Καρούνος, σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας.

Όλες οι εισηγήσεις  (βίντεο) θα αναρτηθούν σύντομα στη διεύθυνση: http://vod-new.sch.gr. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο  στην επίσημη σελίδα της δράσης: 

http://etwinning.gr/conf2016  

https://www.facebook.com/HelleniceTwinning

https://www.facebook.com/events/899755613457471

Σχετικά με ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: eTwinning. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.