Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε. | * EU-PDEDE * European Projects Team

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε.

Results 2015

 

Αναρτήθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα του Erasmus+ για το 2015 στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών). Εδώ θα βρείτε:

Αποτελέσματα ΚΑ1 Σχολικής Εκπαίδευσης

Αποτελέσματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΚΑ1

Αποτελέσματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΚΑ2 

Εντός των ημερών αναμένονται και τα αποτελέσματα της Βασικής Δράσης ΚΑ2

· ·

ka1.vet.article-workers

Δημοσιεύτηκε ο Χάρτης Κινητικότητας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (VET-Mobility Charter) για το 2015.

Η απόκτηση του Χάρτη από φορείς της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης θα συνιστά πιστοποίηση της επάρκειάς και της ικανότητάς τους στην υλοποίηση υποδειγματικών σχεδίων διακρατικής κινητικότητας. Ο Χάρτης θα συνιστά εγγύηση της ποιότητας των σχεδίων κινητικότητας σε όρους διαχείρισης, οργάνωσης και επίτευξης των αναμενόμενων αποτελεσμάτων και αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνοποίησης των φορέων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης”. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από ελληνικούς φορείς στην Εθνική Μονάδα του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 14η Μαΐου 2015, ώρα 18.00 Βρυξελλών. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται να υποβάλουν αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή, η οποία θα είναι διαθέσιμη το Μάρτιο του 2015.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αλλά και την διαδικασία αιτήσεων μπορείτε να βρείτε εδώ 

δίχως ετικέτα

1538700_418350354963040_1734491994_n O Οδηγός Erasmus+  είναι διαθέσιμος και στην ελληνική γλώσσα και μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

δίχως ετικέτα

Results 2015  Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της Βασικής Δράσης 2 (Key Action 2) στην σχολική εκπαίδευση, εγκεκριμένα και απορριφθέντα. Τα επιλαχόντα θα ανακοινωθούν τέλος Αυγούστου 2015 μαζί με τα σχολεία που εγκρίθηκαν ως εταίροι σε σχολικές συμπράξεις που συντονίζουν σχολεία του εξωτερικού. Για τα αποτελέσματα όπως τα έχει δημοσιεύσει η εθνική μονάδα συντονισμού ΙΚΥ πατήστε εδώ. 

δίχως ετικέτα

Παλιότερα άρθρα »

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me