Επιστροφή σε Βοήθεια/FAQs

Οδηγός συμμετοχής Σχολείου !

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/faqs/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%ae%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85/

12 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Καλησπέρα και καλή χρονιά από το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Κουφονησίου. Οι μαθητές της Β Λυκείου του σχολείου μας είναι έτοιμοι να μπουν στην μεγάλη παρέα του european school radio.
    Καλή μας χρονιά λοιπόν με πολύ ραδιόφωνο, τέχνη και ωραίες μουσικές.
    Η ιστοσελίδα του σχολείου μας:
    http://gym-koyfon.kyk.sch.gr

  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά και απ’ τους μαθητές της ηλεκτρονικής εφημερίδας ¨Μαθητική Φωνή” του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων. Σας παρακολουθούμε εδώ και καιρό, είμαστε εντυπωσιασμένοι απ’ τις δημιουργίες σας και περιμένουμε με αγωνία να μας δεχτείτε τη φετινή σχολική χρονιά στη μεγάλη σας παρέα του μαθητικού διαδικτυακού ραδιοφώνου!

    Γιώργος Βασιλείου, Φιλόλογος 8ου ΓΕΛ Τρικάλων

    1. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.
      Σύντομα θα έχετε νέα για την έναρξη της χρονιάς. Θα χαρούμε να δουλέψουμε μαζί σας !

  3. Καλησπέρα από το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής. Είμαι η πληροφορικός του σχολείου και μαζί με μία συνάδελφο φιλόλογο βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα την συμμετοχή των μαθητών μας στο web ραδιοφωνικό σταθμό European School Radio. Περιμένουμε να αρχίσουν οι αιτήσεις για να δηλώσουμε κι εμείς λοιπόν συμμετοχή φέτος!
    Η ιστοσελίδα του σχολείου μας http://3lyk-komot.rod.sch.gr/3gel/

    1. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε!
      Θα έχετε σύντομα νέα μας.

  4. Καλησπέρα και από το ΓΕΛ Καρπενησίου! Περιμένουμε να αρχίσουν οι αιτήσεις για να δηλώσουμε κι εμείς συμμετοχή φέτος! Καλή ραδιοφωνική σχολική χρονιά σε όλους!

  5. Καλησπέρα και καλή αρχή για όλους από το 13ο ΓΕΛ Περιστερίου
    Είμαι φιλόλογος και ενδιαφέρομαι για συμμετοχή του σχολείου μας στο δίκτυο του μαθητικού ραδιοφώνου, για τη νέα σχολική χρονιά! Το Β2 είναι έτοιμο και σε αναμονή για ραδιοφωνικές περιπέτειες, ενδυναμωμένο και από την περσινή μας εμπειρία στην παραγωγή ταινίας!
    Περιμένουμε τις νέες αιτήσεις και χαιρετούμε με την προσδοκία για μια δυνατή χρονιά εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.
    Φιλικά
    Θεοδώρα Μπέτσου

    ΥΓ. Η ιστοσελίδα του σχολείου μας είναι υπό κατασκευή…

    1. Καλή χρονιά στο 13ο ΓΕΛ Περιστερίου !
      Θα χαρούμε να δεχτούμε την αίτησή σας αμέσως μόλις θα είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα σχολεία για την νέα χρονιά

  6. Καλημέρα και καλή βδομάδα. Είμαι εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο της σχολής Μωραίτη (ιστορικός και φιλόλογος) και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε το σχολειό μας να συμμετάσχει φέτος στο δίκτυο του μαθητικού διαδικτυακού ραδιοφώνου….Από ό,τι έχω δει δεν υπάρχει ακόμα αίτηση συμμετοχής για το νέο σχολικό έτος 2014-2015. Άρα αναμένουμε;
    Με φιλικούς χαιρετισμούς.
    Κων/να Ανδριανοπούλου

    1. Αγαπητή Κωνσταντίνα,
      χαιρόμαστε που θελεις να μπεις στην παρέα μας και με χαρα θα σε καλοδεχτούμε. Ας ανοίξουν πρώτα οι αιτήσεις και θα προχωρήσουμε σιγα σιγά και στη νέα χρονιά με εγγραφές και νέες δραστηριότητες.
      Φιλικά για το Ραδιόφωνο
      Νίκος Γιαγκούλης

  7. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Βέροιας με χαρά από φέτος συμμετέχουν στην παραγωγή εκπομπών στο European School Radio!!!

    Η εκπομπή “Τρία πουλάκια κάθονταν κι έπαιζαν Pantera” μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 22:00-23:00.
    Η εκπομπή Loca People μεταδίδεται την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα στις 16:00-17:00.

    Σας προσκαλούμε να μας ακούσετε!!!

  8. Ταξιδευτές του ονείρου από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης. Η χαρά μας είναι μεγάλη που συμμετέχουμε φέτος για πρώτη φορά στο European School Radio. Η ραδιοφωνική μας ομάδα ” Ταξιδευτές του ονείρου” , ελπίζουν να σας ταξιδέψουν ονειρικά , στα μονοπάτια του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, αλλά και με θέματα της καθημερινότητάς μας , με αρκετή μουσική φυσικά! Συντονιστείτε στο ESR, το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο!!
    το blog μας: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ http://diadiktiomenoi.blogspot.gr
    η ιστοσελίδα του σχολείου http://4dimstavroup.weebly.com

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση