Επιστροφή σε Συνεργαζόμενα σχολεία 2011-12

Γυμνάσιο Κριεζών Εύβοιας

Το Γυμνάσιο Κριεζών ξεκίνησε τη συνεργασία του με το European School Radio τη σχολική χρονιά 2010-2011 με ειδήσεις που αφορούσαν σε σχολικές δραστηριότητες και νέα του σχολείου μας.
Τη φετινή σχολική χρονιά, 2011-2012, συνεχίζουμε δυναμικά με την αυτόνομη εκπομπή Μουσικές Ατασθαλίες διάρκειας μιας ώρας, με σποτάκια και ειδήσεις. Οι εκπομπές θα έχουν θεματικό περιεχόμενο που μπορεί να είναι ένας μεμονωμένος καλλιτέχνης, ένα μουσικό συγκρότημα, ένα είδος μουσικής κ.α.
Για το σκοπό αυτό οι μαθητές μας με μεγάλη χαρά δημιούργησαν πολλαπλές ομάδες, κάθε μία από τις οποίες θα δημιουργεί τη δική της εκπομπή η οποία θα ακούγεται μία συγκεκριμένη ώρα κάθε εβδομάδα. Έτσι, η κάθε ομάδα θα έχει αρκετό χρόνο να προετοιμάσει την επόμενη εκπομπή της.
Σε πρώτη φάση έχουν δημιουργηθεί 9 ομάδες από όλες τις τάξεις του σχολείου μας, οι οποίες αλλάζουν δυναμικά μέρα με την ημέρα! Ένα… στιγμιότυπο των ομάδων μας φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί:

Από την πλευρά των εκπαιδευτικών, εμψυχωτής και συντονιστής είναι ο καθηγητής Πληροφορικής (ΠΕ19) του σχολείου μας, κ. Φαίδων Καραμπατσόλης.
Περισσότερες πληροφορίες για το σχολείο και τις δράσεις μας μπορείτε να διαβάσετε στο Ιστολόγιό μας στην διεύθυνση: https://blogs.sch.gr/gymkriez/ καθώς και στην ιστοσελίδα μας: http://gym-kriez.eyv.sch.gr/
Καλή ακρόαση!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2011-12/1234567-2/%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b5%ce%b6%cf%8e%ce%bd-%ce%b5%cf%8d%ce%b2%ce%bf%ce%b9%ce%b1%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση