Γυμνάσιο Καρλοβασίων.Σα σήμερα στη μουσική. 6ο επεισόδιο. 1ο Μάη 2015

Αφίσα 6ου επεισοδίου Σα Σήμερα Στη Μουσική "Swing"

Έκτο (6o) επεισόδιο της ενημερωτικής και ψυχαγωγικής εκπομπής της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Ψηφιακού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Καρλοβασίων “Σα σήμερα στη μουσική”. Συνεχίζουμε με θεματικές εκπομπές μεγαλύτερης διάρκειας (άνω των τρίλεπτων), στη μουσική ζώνη της προσεχούς Τρίτης (16.00 – 17.00), ευελπιστώντας να σας φρεσκάρουμε, να σας ξεκουράσουμε από την καθημερινότητά σας, με σύντομες μουσικές αναδρομές.
Σε αυτό το επεισόδιο, η Αγγέλα Μαρία πραγματοποιεί ένα αφιέρωμα σε ελληνικές swing μπάντες και καλλιτέχνες, που διασκευάζουν και επαναφέρουν στη σημερινή εποχή την πιο κεφάτη και χορευτική μουσική της εποχής του Μεσοπολέμου : Crime Swing Investigation, Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Illegal), Penny & The Swinging Cats, JazzMatazz, The Speakeasies Swing band, Gadjo Dilo, The Swing Shoes.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2015/05/23/gymnasio-karlovasion-sa-simera-sti-mo-7/

2 σχόλια

  1. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τα καλά σας λόγια μας δίνουν δύναμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε δημιουργικά και μουσικά και εν μέσω εξεταστικής και Πανελληνίων. Επιφυλασσόμαστε για ανάλογο μουσικό και ραδιοφωνικό φινάλε ως το τέλος της χρονιάς.

    • Παναγιώτα στο 28 Μαΐου 2015 στις 2:03 μμ

    Μας ξεκουράζετε πράγματι. Πολύ ωραίο και δροσερό το πρόγραμμά σας

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση