Κάνατε τη φωνή σας να ακουστεί δυνατά. Συγχαρητήρια !

[important]

καντο να ακουστεί

Θέλατε να ακουστείτε και τα καταφέρατε!

Μιλήσατε για τo σχολικό εκφοβισμό, για τους κινδύνους απο τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το κάπνισμα, για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, για τη διαφορετικότητα και το ρατσισμό, για το σχολείο που θέλετε, για τον αθλητισμό, την αναγκαιότητα της σεξουαλικής αγωγής, για την πρόληψη από ασθένειες, για την τέχνη, για το περιβάλλον, για τη διατροφή και για πολλά ακόμα, αλλά μιλήσατε και για τα όνειρά σας. Μιλήσατε με τα δικά σας λόγια, με τραγούδια, με θεατρικό τρόπο, με χιούμορ και με ευαισθησία.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού “Κάν’το να ακουστεί” έχει πιάσει ήδη δουλειά για να βρει τα πιο όμορφα μηνύματά σας και να ακούσει την πιο δυνατή από τις φωνές σας. Η δουλειά της όμως δεν είναι και τόσο εύκολη. Γιατί οι συμμετοχές είναι απρόσμενα πολλές (192 !) και γιατί είναι η μία πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.

Δεν μας πιστεύετε;

Ακούστε και μόνοι σας  !

[/important]

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2015/03/15/%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%ae-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%83/

3 σχόλια

    • ΣΟΦΙΑ στο 3 Απριλίου 2015 στις 9:58 πμ

    Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα!Καταπληκτικός διαγωνισμός!!!!!!!!!!

  1. Πολλές ευχαριστίες στους οργανωτές για την πολύ όμορφη αυτή ιδέα. Μας δώσατε τη δυνατότητα να εκφραστούμε δημιουργικά και να συνεργαστούμε σε κάτι που για μας ήταν πρωτότυπο. Συγχαρητήρια, όμως, και σε όλα τα σχολεία, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τις από ό,τι φαίνεται ποικίλες και ενδιαφέρουσες συμμετοχές τους. Ελπίζουμε τα μηνύματά μας ν΄ ακουστούν!

  2. Πολύ ωραία… Πολύ καλό που είναι τόσες πολλές οι συμμετοχές…
    Εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε αυτό που ήταν έτοιμο από στίχους, αλλά δεν βγήκε η μουσική…
    🙁

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση