Ένα υπέροχο πάρτυ γενεθλίων !

3-candles-thanksΈνα ζεστό πάρτυ γενεθλίων που έγινε μοναδικό με τις συγκινητικές ευχές σας και την αφοσίωσή σας στο δικό μας ραδιόφωνο, στη φωνή των μαθητών μας που δεν αλλοιώνεται!

Ένα ραδιόφωνο που γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια παρέα με επαγγελματίες που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή και μας προτείνουν… να δημιουργούμε με αγάπη! Αυτό μεταλαμπαδεύουμε ως εκπαιδευτικοί και αυτό οι μαθητές μας το γνωρίζουν στο ταξίδι της ραδιοφωνικής παραγωγής, όση διάρκεια κι αν έχει αυτό το ταξίδι.

Ευχαριστούμε όσους ευχήθηκαν με ραδιοφωνικό μήνυμα, όσους έκαναν ανάρτηση για τα γενέθλια, όσους συντονίστηκαν για να στείλουν ζωντανά τις ευχές τους στον αέρα, όσους επαγγελματίες φιλοξενήσαμε και μας έστειλαν την αγάπη τους και φυσικά όλους τους ακροατές μας!

Στη συντροφιά με ίσους όρους βρίσκονται μαθητές ραδιοφωνικοί παραγωγοί, εκπαιδευτικοί που εμπνέουν, επαγγελματίες που ξεχωρίζουν. Μια συντροφιά με μόνο κέρδος τη γνώση!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/12/21/%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%cf%85-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%ce%b8%ce%bb%ce%af%cf%89%ce%bd/

1 σχόλιο

  1. Χρόνια Πολλά , Χαρούμενα και Ευτυχισμένα !!!
    Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες με Αγωνιστικότητα .
    Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση και μπορούμε να προωθήσουμε μηνύματα ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ ..
    Να αποκαταστήσουμε τις έννοιες ΕΡΓΑΣΙΑ , ΜΟΡΦΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ .
    Με εκτίμηση και αγάπη
    Θανάσης Παριώτης

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση