“Με ρωτάτε – σας απαντώ”, το forum δηλαδή είναι στη διάθεση όλων μας

ερωτήσεις-απαντήσειςΑγαπητοί φίλοι ραδιοφωνατζήδες, υπέροχοι παλιοί και νέοι συνεργάτες, όπως φαίνεται από τα μηνύματά σας, η νέα στήλη που εγκαινιάσαμε  “με ρωτάτε – σας απαντώ”, το forum δηλαδή καθώς και το wiki που οδηγεί σε όλες τις διαδικασίες και λύνει τα χέρια σας, τις απορίες σας εννοώ. Συμπεραίνουμε ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στο να κάνετε ολοκληρωμένες προτάσεις για τις εκπομπές σας. Οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζουν να υποβάλλονται και πολύ σύντομα θα ανοίξει η φόρμα υποβολής των προτάσεών σας. Μέχρι τότε σας παραπέμπουμε στο wiki που υπάρχει στο μενού/υποστήριξη  και σας καλούμε να υποβάλετε τα ερωτήματά σας. 

Αγαπητοί συνεργάτες, τα σχόλιά σας στην φόρμα συμμετοχής δείχνουν το κέφι και την όρεξή σας για πολύ και καλό ραδιόφωνο, και κάποιες επιφυλάξεις για την ποιότητα των εκπομπών είναι δικαιολογημένες. Μη φοβάστε, κάνετε δοκιμές και ακολουθήστε τις οδηγίες για ποιοτικά αποτελέσματα. Όσο δε αφορά τις ερωτήσεις για μουσικές εκπομπές σας παραπέμπουμε και πάλι στον οδηγό συμμετοχής – κανόνες για ποιοτικές εκπομπές- και διευκρινίζουμε ότι χωρίς λόγο δεν υπάρχουν εκπομπές, είναι απλώς λίστες. Και κάτι ακόμη, εσείς και οι ραδιοφωνικές σας ομάδες θα διαμορφώσετε την εικόνα του European School Radio και για αυτή τη χρονιά. 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/10/30/%ce%bc%ce%b5-%cf%81%cf%89%cf%84%ce%ac%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e-%cf%84%ce%bf-forum-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση