Εκστρατεία ενημέρωσης για την υπεραλίευση και Εναλλακτικός… Διαγωνισμός!

Στείλτε το δικό σας περιβαλλοντικό μήνυμα… στα πλαίσια της ΝΕΑΣ ραδιοφωνικής καμπάνιας “Αφήνω το γόνο να γίνει… γονιός” που θα φιλοξενηθεί στη διαδικτυακή συχνότητα του European School Radio το Μάιο 2014.

Τα ραδιοφωνικά σποτάκια διάρκειας 1 λεπτού μπορείτε να τα στείλετε μέσω της φόρμας για την αποστολή εκπομπών και στην ειδική κατηγορία που προσθέσαμε μέχρι τις 18 Μαΐου 2014.
Στη συνέχεια, θα μπουν σε ψηφοφορία μέσω διαδικτύου και το καλύτερο σποτ και πρώτο σε ψήφους θα κερδίσει ένα αναμνηστικό δώρο για τη διάκρισή του από το Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων που είναι το συντονιστικό σχολείο για τη χρονιά 2013-14 
Πρόκειται για μια ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ.


αφισα 001Η πρώτη εκπομπή για την Καμπάνια ενημέρωσης “Αφήνω το γόνο να γίνει γονιός” ανοίγει λίγο μετά τις διακοπές του ΠΑΣΧΑ… Βέβαια, όλα ξεκίνησαν πολύ πιο πριν.

Το Μάρτιο ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, με το οποίο αποφασίσαμε να κάνουμε μια κοινή εκπομπή για την υπεραλίευση και την καταστροφή του γόνου. Έτσι, εμείς ως Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, ζητήσαμε να πάρουμε συνέντευξη από τον καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολόγων Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσέλη Γεώργιο και έπειτα φτιάξαμε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα.2pyr

Το μοιράσαμε με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, που και αυτοί έκαναν το ίδιο. Έπειτα, το κάθε σχολείο έφτιαξε 10 ερωτήσεις για το παιχνίδι κουίζ που έγινε ζωντανά μέσω βιντεοδιάσκεψης skype στις 8 Απριλίου 2014. Το αποτέλεσμα; Θα το μάθετε αν συντονιστείτε στο European School Radio!

 

Θα χαρούμε πάρα πολύ να μας ακούσετε στην πρώτη μας εκπομπή που κάνουμε για την Καμπάνια ενημέρωσης και το ραδιοφωνικό αφιέρωμα για την υπεραλίευση! 

teliki

Ακούστε την εκπομπή της Τρίτης 29 Απριλίου 2014 και ώρα 3-4μμ!

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/04/29/gonos/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση