Το δημ. σχολείο Αργύρη-Λαιμού και οι alotoFM

Αγαπητοί ραδιοφωνατζήδες,

Για να επισκεπτείς την ιστοσελίδα του σχολείου πάτα πάνω στην εικόνα



Tο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο
 European School Radio​ έχει μπει για τα καλά στην σχολική μαςζωή και σας προσκαλούμε να ακούσετε τις εκπομπές την Πέμπτη 10/4, την Μ.Δευτέρα 14/4 και την Μ.Τετάρτη 16/4 μεταξύ 4-5μ.μ.

Ακολουθεί το
Δελτίο Τύπου της ομάδας Τύπου και Ενημέρωσης της ΣΤ’ τάξης “alotoFM” για τις εκπομπές.


Δελτίο Τύπου
Οι alotoFM ραδιοχτυπούν με ολιγόλεπτες εκπομπές με θέμα την Τέχνη- την Τεχνολογία και το Περιβάλλον στο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο European School Radio​. Αυτή τη φόρα εκπέμπει και η Α’ τάξη με δικιά της “παιχνιδιάρικη” εκπομπή.

Συντονιστείτε
εδώ την Πέμπτη 10 Απριλίου 4-5μ.μ. για να ακούσετε  εκπομπές της Α’ και της ΣΤ’ τάξης. Η ολιγόλεπτη εκπομπή της Α’ τάξης των Εκπαιδευτηρίων μας έχει θέμα τα παιχνίδια. Τα πρωτάκια μας μας προτείνουν να παίξουμε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που τους αρέσουν πολύ. Η εκπομπή της ΣΤ’ ασχολείται με τον κινηματογράφο και συγκεκριμένα με την συμβολή της τεχνολογίας στο θέατρο και τον κινηματογράφο, την παρουσίαση διάσημων soundtrack κινηματογραφικών ταινιών, με βιβλία που έγιναν αγαπημένες ταινίες και με προτάσεις για αγαπημένες ταινίες.

Την
Μ.Δευτέρα 14/04 θα μεταδοθεί αγγλόφωνη εκπομπή με θέμα το περιβάλλον και την Μ.Τετάρτη 16/04 η  τελευταία για αυτό το μήνα εκπομπή με θέμα την τεχνολογία. Μη χάσετε τα νέα περίεργα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου, την “εισβολή” της τεχνολογίας και στο ποδόσφαιρο, την χρήση της τεχνολογίας από τον άνθρωπο και τις επιπτώσεις της χρήσης αυτής στο περιβάλλον.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που επεξεργάζονται οι εκπομπές μας μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο της ομάδας Τύπου κι Ενημέρωσης. Επισκεφθείτε μας εδώ και δεν θα χάσετε.
Από την ομάδα Τύπου και ενημέρωσης
Εκπ/ρια Αργύρη-Λαιμού

https://blogs.sch.gr/dimlaimou/

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2014/04/11/%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%b3%cf%8d%cf%81%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-alotofm/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση