Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 12-13.30 … άλλη μία ζωντανή εκπομπή με τον DJ Kostas Komis και το 2ο ΓΕΛ Εχεδώρου από την 5η Μαθηματική Εβδομάδα!!!

Στιγμιότυπα από την 5η Μαθηματική Εβδομάδα 2013-HELEXPO

Το 2ο ΓΕΛ Εχεδώρου και το European School Radio καλύπτουν με ζωντανές εκπομπές και ηχογραφημένες συνεντεύξεις τις εργασίες της 5ης Μαθηματικής Εβδομάδας που διεξάγεται από τις 27 μέχρι αύριο 31 Μαρτίου στην HELEXPO Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας-Παράρτημα Kεντρικής Μακεδονίας.
Η Ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας μίλησε με καθηγητές Πανεπιστημίου, σχολικούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας, βραβευμένους μαθητές, μέλη της οργανωτικής επιτροπής αλλά και με πολλούς επισκέπτες του συνεδρίου για θέματα που αφορούν τα Μαθηματικά στα σχολεία, τις σπουδές πάνω στο αντικείμενο και τις προοπτικές τους σαν επιστήμης.
Παρακολούθησε επίσης ομιλίες και συμμετείχε σε διαδραστικά παιχνίδια που οργανώθηκαν από τη Μαθηματική εταιρεία στο χώρο της Έκθεσης.
Αύριο, Σάββατο 31 μαρτίου, και 12-13.30 μ.μ. είναι η τελευταία μας ζωντανή μετάδοση από την 5η Μαθηματική Εβδομάδα. Συντονιστείτε στο European School Radio και απολαύστε ένα πρωινό γεμάτο Μαθηματικά -και όχι μόνο- νέα και μουσική.
Οι ζωντανές μεταδόσεις γίνονται με την πολύτιμη βοήθεια των  DjSimos Sideris και Kostas Komis, μαθητών συνεργατών του European School Radio και φυσικά υπό την καθοδήγηση των συντονιστών του μαθητικού ραδιοφώνου Νίκου Γιαγκούλη, Νότη Γενιτζέ, Γιώτας Χατζηκαμάρη και Τάσου Βαφειάδη.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/2013/03/31/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-31-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%8e%cf%81%ce%b1-12-13-30-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b6%cf%89/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση