«

»

Μαρ 20

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Η ΠΟΙΗΣΗ ΕΝΩΝΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ EUROPEAN SCHOOL RADIO

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗ

21 – 28 Μαρτίου 2013

To European School Radio –  το πρώτο μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο μετά από πρόσκληση – πρόταση της ραδιοφωνικής ομάδας Μουσικά αβγΑ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης στις 21 Μαρτίου 2013 συμβάλλοντας δυναμικά στην εξάπλωση του ενδιαφέροντος για την ποίηση στα σχολεία στην Ελλάδα αλλά και τη διάδοση της ποίησης στο ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα το European School Radio σε συνεργασία με τη ραδιοφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας ετοίμασαν ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα, που θα διαρκέσει μία εβδομάδα από 21 – 28 Μαρτίου 2013, στο οποίο ανταποκρίθηκαν σχολεία από όλη την Ελλάδα στέλνοντας ηχογραφημένα μηνύματα με απαγγελίες ποιημάτων του τιμώμενου ποιητή για το 2013,  Κ.Π. Καβάφη, αλλά και  Ελλήνων ή ξένων ποιητών πλαισιωμένες με μουσική.

Οι δημιουργίες των μαθητών θα ακουστούν στο European School Radio την 21η Μαρτίου 2013 – Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης σε εκπομπή – αφιέρωμα στις 12 -1μ.μ και 7 -8μ.μ. και ανά μισή ώρα με τυχαία σειρά στη ροή του προγράμματος του σταθμού καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων που στήριξαν την προσπάθεια του European School Radio – του πρώτου μαθητικού διαδικτυακού ραδιοφώνου και τιμούν μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης και το έτος Κ.Π. Καβάφη.

Συντονιστείτε μαζί μας στο http://esradio.mysch.gr. Ελάτε να βάλουμε την ποίηση στη ζωή μας κάνοντας την έτσι πιο όμορφη.

Ακολουθούν τα σποτάκια που ετοίμασαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας για:

α) την ημέρα ποίησης

β) το έτος Κ.Π. Καβάφη

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://blogs.sch.gr/esrblog/2013/03/20/%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84/

Αφήστε μια απάντηση

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων