Εκτύπωσέ το Σελίδα

Ένα υπέροχο πάρτυ γενεθλίων !

3-candles-thanks

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://blogs.sch.gr/esrblog/

μουσική διατροφή

γεια από το δημοτικό σχολείο Ασκληπιείου

Ευχόμαστε μια ζωντανή ραδιοφωνική χρονιά. Ακούστε τις ευχές και  το σήμα  μας. 

Διάβασε περισσότερα

DLS on ESR

“Digital Life Skills on European School Radio” – Radio Show 1

Leonardo da Vinci Secondary School from Bussolengo, Italy, 8th Primary School of  Orląt Lwowskich from Zamość, Poland and 10th Helioupolis Primary School from Athens, Greece cooperate in the eTwinning project “Digital Life Skills on European School Radio”.  Through our 15-minute radio shows, broadcasted randomly in European Zone (18:00 -19:00), Italian, Polish and Greek pupils inform the …

Διάβασε περισσότερα

ροκάκια εκπομπη γου αφίσα

3 και να ροκάρουν – και την πρωτοχρονιά!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις την πρώτη μέρα του χρόνου από το να ακούσεις καλή ροκ μουσική! Mέχρι και την γιαγιά πείσαμε, όπως φαίνεται στο σποτάκι μας! Συντονιστείτε μαζί μας στις 01/01 στις 10 το βράδυ! (δεχόμαστε ευχές και στην σελίδα μας στο facebook!)

Διάβασε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από την εκπομπή «Digital Life Skills on ESR»

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Ελλάδα) και οι eTwinning συνεργάτες μας, το Γυμνάσιο  Λεονάρντο ντα  Βίντσι (Μπουσολένγκο, Ιταλία) και το 8ο Δημοτικό Σχολείο των Όρλοτ Λέβοβσκιτς (Ζάμοστς, Πολωνία) ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά με Υγεία και Δημιουργικότητα» σε όλη την οικογένεια του Μαθητικού Ραδιοφώνου. 

Διάβασε περισσότερα

Radiators xmas logo

Χαρούμενες γιορτές από τους Radiators του Μουσικού Σχολείου Πειραιά!

  MSP_xmas_show Οι Radiators του Μουσικού Σχολείου Πειραιά σας εύχονται χαρούμενες γιορτές με πολλή ξεκούραση και χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις αγαπημένες σας ασχολίες! Το τελευταίο καιρό είμασταν πολύ απασχολημένοι με την προετοιμασία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του σχολείου αλλά και άλλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εκτός σχολείου. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να σας δώσουμε μία γεύση από …

Διάβασε περισσότερα

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βέροιας παρουσιάζουν

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βέροιας παρουσιάζουν την θεματική εκπομπή «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα». Ακούστε την πρώτη μας εκπομπή με κάλαντα από όλη την Ελλάδα και ένα παραμύθι από την περιοχή της Βέροιας.  Από μαθητές με ειδικές ικανότητες για ακροατές με ευαισθησίες.

Διάβασε περισσότερα

28-12-2014

Kυριακή 28-12-2014, 7-8 μμ, στο «Στέκι του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου»

Μία «παραμυθένια» (;;;) εκπομπή, ακολουθώντας και «πειράζοντας» ιδέα του Γιώργου από το Β3… Για την νεολαία… Για να ζωντανέψει το Κυριακάτικο απόγευμά μας… Με «χαλαρή» αρχή, αλλά μετά… Καλές γιορτές… .  

Διάβασε περισσότερα

xronia pola

Οι ευχές μας…

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες, και να ακούσετε τις ευχές μας, όπως ακούστηκαν πέρυσι και πρόπερσι στο E.S.R. , σε : http://blogs.sch.gr/4gymxalandriou/archives/1177 .

Διάβασε περισσότερα