Πρόσφατα σχόλια

  Αρχείο

  Αφιέρωμα της εκπαιδευτικού κ. Μαρία Κουρούμαλη στην ειδικότητα Αισθητικής Τέχνης για το σχ. έτος 2019-2020

  maquillage

  Erasmus+ 2019

   

   

  Με πρωτοβουλία και καθοδήγηση του καθηγητή Πανταζή Παναγιώτη (ειδικότητας Ηλεκτρολογίας), το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σαλαμίνας υλοποιεί για πρώτη φορά, πρόγραμμα Erasmus+ που αφορά μαθησιακή κινητικότητα (ΚΑ1) στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

  Με τίτλο «Έξυπνα Βιομηχανικά αυτοματοποιημένα συστήματα 4ης γενιάς (Προγραμματισμός, Εγκατάσταση και Συντήρηση)», μαθητές 3 ειδικοτήτων (Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας, Πληροφορικής) θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη της Ισπανίας για να συμμετέχουν στο πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα.

  Οι προετοιμασίες βρίσκονται στο απόγειο τους…. και ο Ιούλιος πλησιάζει όλο και πιο πολύ!!!

  Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

  Τελετή τιμητικών διακρίσεων

  Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Σαλαμίνας κατά την οποία απονεμήθηκαν οι τιμητικές διακρίσεις «Αριστείο» και «Βραβείο» στους μαθητές με τις καλύτερες βαθμολογίες κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

  Η πιο συγκινητική στιγμή της τελετής ήταν η απονομή ειδικού επαίνου στους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον φοιτούν σε Πολυτεχνικές και Πανεπιστημιακές σχολές.

  • ΤΣΙΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών
  • ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
  • ΓΚΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Πληροφορικής

  Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τον ζήλο και την προσπάθεια που επιδεικνύουν. Συγχαρητήρια βέβαια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που είναι πάντα δίπλα τους!

  Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς

  Την  Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Σαλαμίνας. Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Ανάργυρος, ο οποίος ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά σε μαθητές, κηδεμόνες και διδακτικό προσωπικό.

  Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά απεύθυνε σε όλους τους μαθητές του σχολείου και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας,  κος Παναγόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι είναι συγκινητικό να βρίσκεται στους χώρους ενός Εσπερινού Σχολείου και να γίνεται μάρτυρας της προσπάθειας τόσων μαθητών, κυρίως ενηλίκων που στοχεύουν την απόκτηση του απολυτηρίου.

  Θερμό το καλωσόρισμα σε μαθητές και καθηγητές και από τον Διευθυντή του σχολείου,  κο Τσούτσουρα, ο οποίος αναφέρθηκε στο αισιόδοξο μήνυμα που φέρνει η νέα σχολική χρονιά, αφού οι εγγεγραμμένοι μαθητές ξεπέρασαν τους 200!

  Αγιασμός σχολικού έτους 2019-2020

  Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020 θα τελεστεί

  στις 19:30 την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

  Έναρξη εγγραφών για τη σχολική χρονιά 2019-2020

  Ευχές για καλή Ανάσταση

  Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σαλαμίνας, εύχεται σε μαθητές/ τριες και συναδέλφους εκπαιδευτικούς καλή Ανάσταση!!!

  beauty 2019

  Την έκθεση beauty 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου επισκέφτηκαν μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Β, Γ και Δ του τομέα Υγείας και Πρόνοιας.

  Μακιγιάζ με ανοιξιάτικο αέρα

  Τα κορίτσια της Δ-Αισθητικής εμπνέονται από την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και δημιουργούν μακιγιάζ με φωτεινά χρώματα όλο λάμψη.

  Top
   
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων